Het Ultieme Kruidenboek

Het Ultieme Kruidenboek - N.v.t. | Tiliboo-afrobeat.com

...tieme Kruidenboek (Hardcover). Dit kruidenboek onthult van A tot Z de geheimen van deze wonderbaarlijke planten, van hun geschiedenis tot de ... Het ultieme kruidenboek, meer dan 100… - voor €55 ... ... Maak kans op Het Ultieme Kruidenboek 23/12/19 om 00:00 Bijgewerkt op 20/12/19 om 14:33 Meer dan 100 inspirerende kruiden en recente adviezen van kruidendeskundigen, speciaal voor jou samengebracht in dit praktische boek! Het ultieme kruidenboek (nieuw in folie) - Readers Digest (+ 6,95 verzendkosten met track-trace en factuur) hardcover reader's digest blz nieuw isbn 9789064078989 meer dan 100 kruiden Het ultieme kruidenboek (nieuw in folie) - Readers Digest (+ 6,95 verzendkosten met track-trace en factuur) hardcover reader's digest blz nieuw isbn 9789064078989 meer dan 100 kruiden . Gelezen Verzenden. € 44,95 Eergisteren Topadvert ... Het Ultieme Kruidenboek - Vinden.nl ... . Gelezen Verzenden. € 44,95 Eergisteren Topadvert...

INFORMATIE

AUTEUR
N.v.t.
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Ultieme Kruidenboek.pdf

OMSCHRIJVING

Dit kruidenboek onthult van A tot Z de geheimen van deze wonderbaarlijke planten, van hun geschiedenis tot de juiste wijze van verzorgen en oogsten en van hun geneeskrachtige werking tot het smakelijke en gezonde gebruik in de keuken. Het biedt dan ook vele praktische ideeën om de kruiden bij medische klachten, bij het koken en in en om het huis te gebruiken. Eeuwenoude kennis en recente adviezen van kruidendeskundigen zijn samengebracht in dit rijk geïllustreerde boek.Dit inspirerende boek omvat:- een A tot Z van meer dan 100 kruiden, met gedetailleerde informatie over hoe ze te planten, te oogsten, te bewaren en te gebruiken;- veilige kruidenremedies voor veel voorkomendegezondheidsproblemen, met een beschrijving van de bereiding en dosering;- tips en recepten voor heerlijke gerechten, natuurlijke schoonheidsproducten, handgemaakte decoraties, kruidige schoonmaakmiddelen... en veel, veel meer.Of u nu een enthousiast tuinier of een overtuigd kruidengebruiker bent, met dit boek zult u alles te weten komen over de positieve eigenschappen van kruiden. U haalt meer uit het gebruik van kruiden dan u ooit vermoed had!

Wil je het boek lezen?Het Ultieme Kruidenboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur N.v.t.. Lezen Het Ultieme Kruidenboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN