het Ericaans avontuur

het Ericaans avontuur - Tineke Brandwijk | Tiliboo-afrobeat.com

...caans avontuur Dagboek maart - september 1945 ... Historische Kring Erica - Posts | Facebook ... . Auteur: Tineke Brandwijk | Uitgever: Brave New Books. Ongeveer 3-5 werkdagen. 0 out of 5 ( Er zijn nog geen beoordelingen. ) het Ericaans avontuur. Bekijk alles van Tineke Brandwijk. ISBN. 9789402129373. Laat als eerste een recensie achter. Aantal. In Winkelwagen het Ericaans avontuur bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. het Ericaans avontuur Door Tineke Brandwijk. Nog geen waardering Wees de eerste! Jouw wa ... bol.com | Spoek!, Cees van Eijk | 9789402195583 | Boeken ... . Nog geen waardering Wees de eerste! Jouw waardering Succesvol toegevoegd. Maart 1945 is het zover. Tineke en haar twee jongere zusjes kunnen niet langer thuis in Rotterdam blijven. Zij maken de tocht naar Drenthe en vinden daar ... het Ericaans avontuur. Maart 1945 is het zover. Tineke en haar twee jongere zusjes kunnen...

INFORMATIE

AUTEUR
Tineke Brandwijk
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
het Ericaans avontuur.pdf

OMSCHRIJVING

Maart 1945 is het zover. Tineke en haar twee jongere zusjes kunnen niet langer thuis in Rotterdam blijven. Zij maken de tocht naar Drenthe en vinden daar onderdak in de plaatsjes Erica en Noordbarge, in de omgeving van Emmen. Tineke houdt een dagboek bij van haar belevenissen tijdens de laatste oorlogsweken, de bevrijding en de maanden daarna. Zij beschrijft optimistisch het leven van alle dag, dat ondanks tekorten en dreiging gewoon doorgaat. Als ze de schuilkelder in moet vluchten, meldt ze dat ze van de zenuwen de slappe lach krijgt. Na de bevrijding wordt er gefeest en gedanst, en ook voor romantiek is plaats. Een jongeman haalt zelfs de veters uit zijn eigen schoenen om die aan haar cadeau te geven. De zomer in Drenthe zal altijd als één der heerlijkste tijden in Tineke's herinnering blijven.

Wil je het boek lezen?het Ericaans avontuur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tineke Brandwijk. Lezen het Ericaans avontuur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN