Handboek consumentenrecht

Handboek consumentenrecht - none | Tiliboo-afrobeat.com

...ek consumentenrecht 4e druk is een boek uitgegeven bij Uitgeverij Paris B ... Handboek consumentenrecht: Hoofdstuk 16: Handelspraktijken ... ... .V.. ISBN 9789462510753 Consumentenrecht is een volwassen en complex rechtsgebied geworden; een rechtsgebied met een breed scala aan onderwerpen en een groot maatschappelijk belang. Consumentenrecht is een volwassen en complex rechtsgebied geworden; ... Mede door een uitgebreide inhoudsopgave en een trefwoordenregister is een toegankelijk handboek voor het consumentenrecht gerealiseerd. Over de auteur(s) Inhoudsopgave. Voorwoord . 1 Ontstaan en positie van ... Handboek Consumentenrecht | 9789462510753 | Uitgeverij Paris ... . Over de auteur(s) Inhoudsopgave. Voorwoord . 1 Ontstaan en positie van het consumentenrecht Mr. G.J. Rijken . 'Handboek consumentenrecht' door Ewoud Hondius, G.J. Rijken - Onze prijs: €90,00 - Verwachte l...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Handboek consumentenrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Consumentenrecht is een volwassen rechtsgebied geworden; een rechtsgebied met een breed scala aan onderwerpen en een groot maatschappelijk belang. Iedereen heeft er dagelijks bewust of onbewust mee te maken.Over het consumentenrecht bestaat veel literatuur. In monografieën en dissertaties, in tijdschriften en jaarboeken wordt sedert lang aandacht besteed aan bepaalde facetten van het consumentenrecht. In 1996 kwam de eerste editie van dit handboek uit. Het beoogt een overzicht te geven van de actuele rechtspositie van de consument. De ontwikkelingen op dit terrein gaan echter snel: er is steeds meer specialistische regelgeving. Er was mitsdien, sedert de editie uit 2006, alle reden voor een nieuwe, actuele uitgave van dit handboek consumentenrecht.Dit handboek is primair geschreven voor de rechtspraktijk: consumentenrechtadviseurs en rechtshulpverleners in het algemeen, en advocaten, bedrijfsjuristen en rechters in het bijzonder, zullen er naar verwachting veel van hun gading in vinden. Het beoogt een eerste hulp te bieden in de dagelijkse situatie waarin consument en ondernemer zich bevinden, niet alleen bij conflict-, maar ook bij overlegsituaties. De nadruk ligt daarom op het privaatrechtelijke consumentenrecht.Daarnaast kan dit boek worden gebruikt als studieboek in het kader van diverse privaatrechtelijke vakken aan de universiteit en in het hbo.Tot slot zal ook menig consument zelf met behulp van dit boek de weg kunnen vinden naar een oplossing in een conflict met verkoper of dienstverlener.

Wil je het boek lezen?Handboek consumentenrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Handboek consumentenrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN