De sterren stil

De sterren stil - Natalie Koch | Tiliboo-afrobeat.com

...9 werd haar korte verhaal De Sneeuwman uitgezonden op Radio 4 en haar vierde novelle De Sterren Stil werd in 2013 onthaald met een gift van het Nederlands Letterfonds ... 'De sterren stil' door Natalie Koch | Vrouwenbibliotheek ... ... . Inmiddels is het laatste deel van haar trilogie De Verborgen Universiteit verschenen in 2016." Alles van Natalie Koch ... De sterren stil. De vrienden George en Dennis zouden het leven vieren. Maar dan verongelukt Dennis onder onduidelijke omstandigheden. Noortje, zijn... Maar staan de sterren echt stil aan de hemel, of bewegen ze toch heel langzaam? De stand van de sterrenhemel verandert van uur tot uur, en met de s ... Recensie: De sterren stil đź“– De Leesclub van Alles ... . Noortje, zijn... Maar staan de sterren echt stil aan de hemel, of bewegen ze toch heel langzaam? De stand van de sterrenhemel verandert van uur tot uur, en met de seizoenen. Hoe de sterrenbeelden (en Zon, Maan en planeten) op een bepaald moment aan de hemel staan en hoe zij langs de hemel bewegen, is de...

INFORMATIE

AUTEUR
Natalie Koch
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De sterren stil.pdf

OMSCHRIJVING

De vrienden George en Dennis zouden het leven vieren. Maar dan verongelukt Dennis onder onduidelijke omstandigheden. Noortje, zijn dochter, is vier.Jaren later beseft Noortje hoe weinig ze van haar vader weet en duikt ze in zijn verleden. Met hulp van de mensen die ze vindt op haar zoektocht een drieënnegentigjarige pianolerares en de man van de sterrenwacht die zijn demente moeder de oerknaltheorie uitlegt leert ze zich met het leven te verzoenen. George probeert intussen een antwoord te vinden op de vraag of Dennis dood wel een ongeluk was.De sterren stil is een aangrijpende roman over de manier waarop mensen de dood van een geliefde een plaats geven in hun bestaan.

Wil je het boek lezen?De sterren stil in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Natalie Koch. Lezen De sterren stil Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN