De laatste rit van de Kever

De laatste rit van de Kever - Tom Dieusaert | Tiliboo-afrobeat.com

...TE RIT VAN DE KEVER Van Mexico Stad naar Buenos Aires, Tom Dieusaert In het najaar van 2003 rolt in een Mexicaanse fabriek het allerlaatste exemplaar van het mythische automerk Volkswagen Kever van de band ... bol.com | De laatste rit van de Kever, Tom Dieusaert ... ... . De laatste rit van de Kever (Paperback). In het najaar van 2003 rolt in een Mexicaanse fabriek het allerlaatste exemplaar van het mythische automerk... De laatste rit van de Kever. Van Mexico Stad naar Buenos Aires.In het najaar van 2003 rolt in een Mexicaanse fabriek het allerlaatste exemplaar van het... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Dieusaert , Tom . [ isbn 9789056176143 ] - Laatste Rit van de Kever. ( V ... Boekwinkeltjes.nl - Laatste Rit van de Kever. ( Van Mexico ... ... .In het najaar van 2003 rolt in een Mexicaanse fabriek het allerlaatste exemplaar van het... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Dieusaert , Tom . [ isbn 9789056176143 ] - Laatste Rit van de Kever. ( Van Mexico St...

INFORMATIE

AUTEUR
Tom Dieusaert
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
De laatste rit van de Kever.pdf

OMSCHRIJVING

Van Mexico Stad naar Buenos Aires.In het najaar van 2003 rolt in een Mexicaanse fabriek het allerlaatste exemplaar van het mythische automerk Volkswagen Kever van de band. Enkele maanden later vertrekt de Vlaamse journalist Tom Dieusaert voor een epische reis van Mexico Stad naar de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires, dwars door het Latijns-Amerikaanse continent. Hij laadt een Volkswagen Kever vol en rijdt duizenden kilometers naar het zuiden…Uit de Biblion recensie van Drs. R. de Vries:Avontuur bestaat nog. (...) Dit boek is een verslag van de tocht door Midden- en Zuid-Amerika. Het mag duidelijk zijn dat zo'n reis niet zonder slag of stoot verloopt. De gebruikelijke moeilijkheden aan de grensovergangen en motorische problemen met de Kever vragen van de auteur/avonturier nogal wat geduld en improvisatievermogen. Problematisch hoogtepunt de overtocht in Panama, waarbij uiteindelijk een zeilboot uitkomst biedt. Deze kleine tegenslagen worden ruimschoots gecompenseerd door de vele interessante ontmoetingen en fascinerende landschappen. Van alle landen die hij aandoet, worden de ontstaansgeschiedenis en de recente politieke ontwikkelingen beschreven.

Wil je het boek lezen?De laatste rit van de Kever in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tom Dieusaert. Lezen De laatste rit van de Kever Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN