Boemerang Boemerang

Boemerang Boemerang - Stefaan Van Laere | Tiliboo-afrobeat.com

...merang is een krom gebogen voorwerp, meestal van hout, dat na het wegwerpen weer terug kan komen ... Kinderdagverblijf Boemerang in de Reeshof | Kinderstad Tilburg ... . De bekendste vorm is de boemerang als een plat gebogen stuk hout, waardoor het in feite twee vleugels heeft. Er zijn ook boemerangs met drie of meer vleugels, en zelfs één vleugel is mogelijk als het middelpunt verzwaard is. De Boemerang voor speciaal basisonderwijs. De Boemerang is een openbare school voor speciaal basisonderwijs in Apeldoorn. We vangen kinderen op die aangewezen zijn op specialistische zorg die niet geboden kan worden ... Boemerang Templates - Boemerangsport.nl ... . We vangen kinderen op die aangewezen zijn op specialistische zorg die niet geboden kan worden in het reguliere basisonderwijs. Een kind kan volgens ons alleen tot ontwikkeling komen in een veilige en harmonieuze omgeving. De Boemerang. Recente berichten. De Boemerang 2e Pinksterdag gesloten. De Boemerang gesloten op Hemelvaart. Dinsdag 31 december en woensdag...

INFORMATIE

AUTEUR
Stefaan Van Laere
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Boemerang Boemerang.pdf

OMSCHRIJVING

In Boemerang jaagt zowel het Gentse politiekorps als Europol waartoe commissaris George Bracke intussen alweer enkele jaren behoort op een man die in dronken toestand aan de Dampoort meerdere kinderen aangereden heeft.Twee kinderen vechten voor hun leven, en het is afwachten of het vluchtmisdrijf met dodelijke afloop zal worden. Bracke zit in het buitenland op missie, maar volgt de zaak op de voet. Intussen ontvouwt zich een ander drama. Loodgieter van het zevende knoopsgat Ward Ceustermans beseft het nog niet, maar hij dreigt afgerekend te worden op zijn duister verleden. Alles escaleert in een wervelend slot met drastische afloop...Stefaan Van Laere (1963) is beroepsauteurjournalist sinds 1988. Naast talloze bijdragen in kranten en tijdschriften heeft hij al meer dan 50 boeken (zowel fictie als non-fictie voor jeugd en volwassenen) geschreven met een oplage die intussen de 250.000 exemplaren overschrijdt. Boemerang is het achtste deel van zijn reeks rond de Gentse commissaris George Bracke. Van de eerdere delen Botero, Tango mortale, Koudvuur, Kismet, Zwaarwater, Het moutmysterie en En dan niets meer werden ruim 25.000 boeken verkocht. Ook in bibliotheken in Vlaanderen en Nederland vinden deze thrillers gretig lezers.

Wil je het boek lezen?Boemerang Boemerang in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stefaan Van Laere. Lezen Boemerang Boemerang Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN