Bedrijfskunde de basis

Bedrijfskunde de basis - Gert Alblas | Tiliboo-afrobeat.com

...fskunde, de basis Bedrijfskunde, De basis is een compacte en heel toegankelijke inleiding op de besturingsvraagstukken waarmee het management van organisaties te maken heeft ... Bedrijfskunde met Management | NHA ... . In deze derde druk zijn vraagstukken en cases als afsluiting van een hoofdstuk opgenomen, waardoor je de theorie in praktijk kan brengen. Bedrijfskunde: de basis is een compacte en toegankelijke inleiding op de besturingsvraagstukken waar het management van organisaties mee te maken heeft. Aan de orde komen de besturing van het productieproces, de geldstroom en de mensen in de organisatie. Bedrijfskunde: de basis is een compacte en toegankelijke inleiding op ... bol.com | Bedrijfskunde de basis | 9789001814236 | Gert ... ... . Aan de orde komen de besturing van het productieproces, de geldstroom en de mensen in de organisatie. Bedrijfskunde: de basis is een compacte en toegankelijke inleiding op de besturingsvraagstukken waar het management van organisaties mee te maken heeft. Je doet kennis op over de besturing van het productieproces, de geldstroom en de mensen in de organis...

INFORMATIE

AUTEUR
Gert Alblas
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Bedrijfskunde de basis.pdf

OMSCHRIJVING

Bedrijfskunde, de basisBedrijfskunde, De basis is een compacte en heel toegankelijke inleiding op de besturingsvraagstukken waarmee het management van organisaties te maken heeft. In deze derde druk zijn vraagstukken en cases als afsluiting van een hoofdstuk opgenomen, waardoor je de theorie in praktijk kan brengen. Bovendien wordt deze herziening ondersteund met de bijbehorende website www.bedrijfskunde-basis.noordhoff.nl. Met de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de website. De website biedt: Toetsen met feedback en studieadvies, open vragen en cases. Aan de orde komen de besturing van het productieproces, de geldstroom en mensen in de organisatie. Bedrijfskunde. De basis onderscheidt zich van andere boeken door een integrale benadering van de organisatie als technisch, financieel-economisch en sociaal systeem.Elk hoofdstuk start met een casus vanuit de beroepspraktijk. De bespreking van de theorie die daarop volgt wordt steeds afgewisseld met een scala aan praktijkvoorbeelden.Noordhoff Campuz CardDeze editie bevat een Noordhoff Campuz Card wat eenvoudig toegang geeft tot een groot online aanbod aan toetsen en studieondersteunende materialen. Met deze handige kaart heb je één jaar lang onbeperkt toegang tot vele online extra’s zoals oefentoetsen, samenvattingen, begrippentrainers en bijvoorbeeld online colleges.

Wil je het boek lezen?Bedrijfskunde de basis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gert Alblas. Lezen Bedrijfskunde de basis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN