Basisboek pathologie

Basisboek pathologie - Wim Hendriks | Tiliboo-afrobeat.com

...oek Pathologie behandelt uitvoerig de begrippen uit de pathologie en farmacologie, en legt de basis voor ziektekunde ... Studers | Basisboek Pathologie mbo niveau 4, Hendriks, W ... ... . Naast een heldere uitleg van de begrippen uit de pathologie en farmacologie is er volop aandacht voor onder andere auto-immuniteit, brachytherapie, DNA- en RNA-virus, LDL- en HDL-cholesterol, en hospices voor palliatieve zorg. Pathologie vormt het verbindende element tussen enerzijds de anatomie en fysiologie en anderzijds de verpleegkunde. Basisboek Pathologie maakt deel uit van een herziene reeks vakuitgaven voor de MBO beroepsopleidingen kwalificatie ... Vind basisboek pathologie op Marktplaats - juni 2020 ... . Basisboek Pathologie maakt deel uit van een herziene reeks vakuitgaven voor de MBO beroepsopleidingen kwalificatieniveau 4 Gezondheidszorg en Sport en Bewegen, en HBO beroepsopleidingen Gezondheidszorg. 9789006921908 Basisboek pathologie koop je vanaf 16.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% ...

INFORMATIE

AUTEUR
Wim Hendriks
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Basisboek pathologie.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek maakt duidelijk hoe een ziekte of een aandoening het normale menselijk functioneren kan beïnvloeden. Ook wordt duidelijk welke mogelijkheden de geneeskunde en verpleegkunde, de zorgvrager kan bieden. De symptomen van ziektes en aandoeningen, de mogelijke complicaties en de behandeling komen aan bod. Speciale aandacht is er voor het waarnemen van de symptomen. Pathologie vormt het verbindende element tussen enerzijds de anatomie en fysiologie en anderzijds de verpleegkunde. Basisboek Pathologie maakt deel uit van een herziene reeks vakuitgaven voor de MBO beroepsopleidingen kwalificatieniveau 4 Gezondheidszorg en Sport en Bewegen, en HBO beroepsopleidingen Gezondheidszorg.

Wil je het boek lezen?Basisboek pathologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wim Hendriks. Lezen Basisboek pathologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN