Acriborea hc01. het onzekere 1/5

Acriborea hc01. het onzekere 1/5 - Stephane Créty | Tiliboo-afrobeat.com

... hc01. het onzekere 1/5 (Paperback). Zet voet op de planeet Acriborea en ontdek de nieuwe wereld van de menselijke soort ... De Onzekere van Stéphane Créty,Sylvain Cordurie,SYLVAIN ... ... . Dit is het eerste... Bestel ACRIBOREA HC01. HET ONZEKERE 1/5 van CRÉTY, STÉPHANE, CORDURIÉ, SYLVAIN als Hardcover voor 17.95€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Acriborea hc03. (Paperback). 2465. Een paar uur voor de binnenkomst van de Tweede Golf in het stelsel van Ruivivar raken de kolonisten op Acriborea... Acriborea hc02. de ruines van aeropaag 2/5 (Paperback). De tweede golf aardse immigranten nadert Acriborea. De demog ... Acriborea 01 HC De onzekere - De Strip-Aap ... ... Acriborea hc02. de ruines van aeropaag 2/5 (Paperback). De tweede golf aardse immigranten nadert Acriborea. De demografische gevolgen van deze... Op zoek naar artikelen van SYLVAIN. Cordurié,? Artikelen van SYLVAIN. Cordurié, koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren Gratis verzonden Acriborea 1 - De onzekere. Vijfdelig sciencefiction-avontuur van Stéphane Créty, bekend van D...

INFORMATIE

AUTEUR
Stephane Créty
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Acriborea hc01. het onzekere 1/5.pdf

OMSCHRIJVING

Zet voet op de planeet Acriborea en ontdek de nieuwe wereld van de menselijke soort. Dit is het eerste deel van een spannend ruimteavontuur dat de sciencefictionliefhebbers aangenaam zal verrassen. Maar ook alle andere striplezers zullen gegrepen worden door de gekte van Acriborea.1: Het onzekereWe schrijven het jaar 2465. De mensheid moet een nieuwe planeet zoeken om het voortbestaan van de mensensoort veilig te stellen. Daartoe hebben de mensen vijftig jaar geleden een proefkolonie op Acriborea in het verafgelegen sterrenstelsel Ruivivar ge?nstalleerd. Nu maken de kolonisten zich op om de tweede golf migranten te ontvangen. Door de komst van die nieuwe groep mensen staat iedereen weer op scherp, waaronder ook de Malorgnes, de oorspronkelijke bewoners van Acriborea.

Wil je het boek lezen?Acriborea hc01. het onzekere 1/5 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stephane Créty. Lezen Acriborea hc01. het onzekere 1/5 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN