Aanbestedingsrecht voor overheden

Aanbestedingsrecht voor overheden - M.J.J.M. Essers | Tiliboo-afrobeat.com

...tedingsrecht voor overheden 4e druk is een boek van M ... Aanbestedingsrecht - Juridisch - Sdu ... .J.J.M. Essers uitgegeven bij Reed Business. ISBN 9789035248038 . Aanbestedingsrecht voor overheden is bedoeld voor de vele juristen, adviseurs van aanbesteders en ondernemers die in de praktijk met aanbestedingen werken. Aanbestedingsrecht voor overheden is bedoeld voor de vele juristen, adviseurs van aanbesteders en ondernemers die in de praktijk met aanbestedingen werken. In deze geheel herziene vijfde druk wordt op prakti ... Aanbestedingsplicht | PIANOo - Expertisecentrum Aanbesteden ... . In deze geheel herziene vijfde druk wordt op praktische en overzichtelijke wijze het Nederlandse en Europese aanbestedingsrecht behandeld. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Aanbestedingsrecht voor overheden, geschreven door M.J.J.M. Essers. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over aanbestedingsrecht, aanbestedingsrecht voor ove...

INFORMATIE

AUTEUR
M.J.J.M. Essers
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Aanbestedingsrecht voor overheden.pdf

OMSCHRIJVING

Aanbestedingsrecht voor overheden is bedoeld voor de vele juristen, adviseurs van aanbesteders en ondernemers die in de praktijk met aanbestedingen werken. In deze geheel herziene vierde druk wordt op praktische en overzichtelijke wijze het Nederlandse en Europese aanbestedingsrecht behandeld.Dit boek besteedt veel aandacht aan de Aanbestedingswet en de rechtspraak vanaf 2000 tot en met het eerste kwartaal van 2013 en aan de in de rechtspraak behandelde praktijkvoorbeelden. Verder komen alle voor de praktijk relevante onderwerpen aan de orde, zoals de wijze van voorbereiding en uitvoering van een aanbestedingsprocedure, de werkingssfeer van het aanbestedingsrecht en de mogelijkheden om besluiten van aanbesteders voor de rechter aan te vechten. Bij de behandeling van aanbestedingsprocedures wordt gewerkt met handige stappenplannen. Meer nog dan in vorige drukken wordt ten behoeve van bestuurders en beleidsmedewerkers ook aandacht besteed aan het aanbestedingsbeleid. Verder wordt uitgebreid ingegaan op het aanbestedingsrecht voor speciale-sectorbedrijven en op het mededingingsrecht.

Wil je het boek lezen?Aanbestedingsrecht voor overheden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M.J.J.M. Essers. Lezen Aanbestedingsrecht voor overheden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN