Wettenpocket Arbeid & Beloning 2020

Wettenpocket Arbeid & Beloning 2020 - Eikelboom & de Bondt | Tiliboo-afrobeat.com

...pocket Arbeid & Beloning 2020 ... overlijden, subsidies en toeslagen opgenomen ... Wettenpocket Arbeid & Beloning 2018 - vanstockum.nl ... . Kortom, met de Wettenpocket Arbeid & Beloning heeft de (toekomstige) salarisadministrateur of personeelsfunctionaris altijd een complete en actuele verzameling regelgeving op zijn vakgebied. Productdetails Wettenpocket portaal. Welkom op het Wettenpocket portaal. U kunt op dit portaal wettenpockets zoeken en raadplegen. Een wettenpocket bundelt relevante regelgeving, verdragen en aanvullende inf ... Studystore | Wettenpocket Arbeid & Beloning 2020 ... ... . Een wettenpocket bundelt relevante regelgeving, verdragen en aanvullende informatie op een specifiek rechtsgebied of onderwerp in handige "pockets". Daarnaast zijn regelingen op het gebied van sociale zekerheid, zorgverzekering, ouderdom, overlijden, subsidies en toeslagen opgenomen. Kortom, met de Wettenpocket Arbeid & Beloning heeft de (toekomstige) salarisa...

INFORMATIE

AUTEUR
Eikelboom & de Bondt
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Wettenpocket Arbeid & Beloning 2020.pdf

OMSCHRIJVING

De Wettenbundel Arbeid en Beloning is specifiek samengesteld voor het vakgebied van de salarisadministrateur en personeelsfunctionaris. De Wettenbundel Arbeid en Beloning bevat de regelgeving op het gebied van werk en werkloosheid. Tevens bevat deze uitgave de belangrijkste bepalingen op het gebied van de loonbelasting en de premieheffing volks- en werknemersverzekeringen. Daarnaast zijn regelingen op het gebied van sociale zekerheid, zorgverzekering, ouderdom, overlijden, subsidies en toeslagen opgenomen. Kortom, met de Wettenpocket Arbeid & Beloning heeft de (toekomstige) salarisadministrateur of personeelsfunctionaris altijd een complete en actuele verzameling regelgeving op zijn vakgebied.

Wil je het boek lezen?Wettenpocket Arbeid & Beloning 2020 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eikelboom & de Bondt. Lezen Wettenpocket Arbeid & Beloning 2020 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN