Tom Tippelaar

Tom Tippelaar - J.M. Verburg | Tiliboo-afrobeat.com

...elaar heeft enorme oren. Daar wordt hij wel mee gepest, maar hij kan er ook reuzegoed mee horen ... Tom Tippelaar PDF Download | BANK72 PDF ... . De vakantie is net begonnen als hij een brief van zijn oom Hazewijn krijgt. Die nodigt hem uit naar het eiland Neus te komen om te helpen een probleem op te lossen. Tom aarzelt geen ogenblik. Hij pakt zijn rugzak en gaat liften. Tom Tippelaar krijgt inmiddels een lift van een waanzinnig paars vehikel, op de grille staat Brontocar. Het is iets tussen een draak, auto en hellehond in, dat ding is duidelijk niet pluis. Toch st ... Gouden Penseel - Wikipedia ... . Het is iets tussen een draak, auto en hellehond in, dat ding is duidelijk niet pluis. Toch stapt Tom zonder aarzelen in. Doe nou niet! Maar goed. Tom Tippelaar heeft enorme oren. Daar wordt hij wel mee gepest, maar hij kan er ook reuzegoed mee horen. De vakanti...

INFORMATIE

AUTEUR
J.M. Verburg
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Tom Tippelaar.pdf

OMSCHRIJVING

Tom Tippelaar heeft enorme oren. Daar wordt hij wel mee gepest, maar hij kan er ook reuzegoed mee horen. De vakantie is net begonnen als hij een brief van zijn oom Hazewijn krijgt. Die nodigt hem uit naar het eiland Neus te komen om te helpen een probleem op te lossen. Tom aarzelt geen ogenblik. Hij pakt zijn rugzak en gaat liften. En dat is het begin van een groots avontuur, waarbij zijn oren hem nog goed van pas komen!Tom Tippelaar verscheen voor het eerst in 1977, werd in 1978 bekroond met een Gouden Penseel, en is inmiddels een legendarisch boek geworden. Dit is de vijfde druk, in een kleiner formaat, maar met dezelfde denderende kleuren van Jan Marinus Verburg!

Wil je het boek lezen?Tom Tippelaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.M. Verburg. Lezen Tom Tippelaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN