Sprekende Ogen, Wringende Handen

Sprekende Ogen, Wringende Handen - Gea van Otterdijk-Smets | Tiliboo-afrobeat.com

...rekende Ogen, Wringende Handen (Onbekende bindwijze) ... PDF Boek Grieks-Nederlands ... . "Liefde is het beste medicijn" Downsyndroom kennen we allemaal, maar Rett? Dat is veel minder... 'Sprekende ogen, wringende handen' is een bundeling van onze digitale dagboekverhalen over een periode van juli 2007 t/m maart 2009. In de allereerste plaats is het een tastbaar naslagwerk voor Ruud en Yvon. Zij waren ons eerste doel. Sprekende Ogen, Wringende Handen. Added 49 mins ago. Thuisfront 6 - Sleutelen. Added ... Ervaringsverhalen | Nederlandse Rett syndroom vereniging ... . Added 49 mins ago. Thuisfront 6 - Sleutelen. Added 53 mins ago. 200 recepten voor cakes & koekjes. Added 15 mins ago. Waartoe leidt het tweede spoor ? Added 51 mins ago. Karl May 43 - Desperado's. Added 29 mins ago. Recht en Praktijk - Insolventierecht INSR10 - Juridisch handboek intensief beheer. Presentatie bijzonder bo...

INFORMATIE

AUTEUR
Gea van Otterdijk-Smets
DIMENSIE
2,1 MB
BESTANDSNAAM
Sprekende Ogen, Wringende Handen.pdf

OMSCHRIJVING

“Liefde is het beste medicijn” Downsyndroom kennen we allemaal, maar Rett? Dat is veel minder bekend. Het komt ook veel minder vaak voor en vrijwel uitsluitend bij meisjes. Margo is zo'n meisje. Haar moeder hield een tijdlang een dagboek bij. Niet alleen om dit syndroom meer bekendheid te geven, maar ook om te laten zien wat het betekent een dochter met Rett-syndroom in het gezin te hebben. Dit dagboek is niet het zoveelste “zielige” verhaal geworden, integendeel. Scherp observerend, realistisch en met gevoel voor humor laat Margo's moeder de lezer delen in haar twijfels, bezorgdheid, angst en liefde voor haar bijzondere dochter. We leven mee met de dagelijkse zorgen in het gezin en met de kleine en grote problemen waar Margo's ouders en haar broertje en zusje mee te maken krijgen. De ene keer om je wild te ergeren, de andere om met wrange humor op terug te kijken. De geschiedenis van de rolstoel, de papierwinkel van het persoonsgebonden budget, de scoliose operatie, de telkens veranderende regels en voorschriften, enzovoort. Zo is er altijd wel wat, en soms lijkt het of dingen gewoon niet goed kunnen gaan. Maar er zijn ook de vele momenten van plezier en geluk met een prachtige, bijzondere dochter. In het gezin, met haar broertje en zusje, bij vrienden en op school. Ze worden hartverwarmend beschreven. Een boek dat u nog lang zal bijblijven!

Wil je het boek lezen?Sprekende Ogen, Wringende Handen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gea van Otterdijk-Smets. Lezen Sprekende Ogen, Wringende Handen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN