Klømpelømpe

Klømpelømpe - Torunn Steinsland | Tiliboo-afrobeat.com

...lømpe (Hardcover). Op een eiland aan de westkust van Noorwegen ontdekken jeugdvriendinnen Hanne en Torunn, allebei net moeder, een passie voor ... Klømpelømpe - De vier seizoenen MP - 9789401611787 ... ... ... Klømpelømpe - Noors breiboek. Een compleet breiboek voor het hele jaar door! Dit geweldige Noorse breiboek staat vol nieuwe, onweerstaanbare patronen voor zowel de doorgewinterde breier als voor de beginner. Unieke patronen in de stijlvolle Noorse breistijl zijn verzameld in dit prachtig vormgegeven boek. Klømpelømpe - Hanne Andreassen Hjelmas & Torunn Steinsland. Origineel, schattig, stoer en retro voor baby, kind én moeder. Op een eiland a ... Klømpelømpe - Hanne Andreassen Hjelmas & Torunn Steinsland ... ... . Klømpelømpe - Hanne Andreassen Hjelmas & Torunn Steinsland. Origineel, schattig, stoer en retro voor baby, kind én moeder. Op een eiland aan de westkust van Noorwegen ontdekken jeugdvriendinnen Hanne en Torunn, allebei net moeder, een passie voor breien. In Klømpelømpe delen de Noorse vriendinnen Ha...

INFORMATIE

AUTEUR
Torunn Steinsland
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Klømpelømpe.pdf

OMSCHRIJVING

Op een eiland aan de westkust van Noorwegen ontdekken jeugdvriendinnen Hanne en Torunn, allebei net moeder, een passie voor breien. Wekelijks komen ze bij elkaar, maar het aanbod breipatronen is teleurstellend. Samen besluiten ze er wat aan te doen.Het resultaat: patronen die passen bij onze moderne tijd. Ze delen foto's van hun creaties op hun blog en in een mum van tijd stromen verzoeken uit de hele wereld binnen. Hun boek wordt een regelrechte bestseller en is een van de bestverkochte boeken in Noorwegen.Klømpelømpe bundelt de beste patronen voor het hele gezin. Ze variëren in moeilijkheidsgraad, maar zijn dankzij steeds een duidelijk stappenplan allemaal zelf thuis te maken. Laat je inspireren!

Wil je het boek lezen?Klømpelømpe in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Torunn Steinsland. Lezen Klømpelømpe Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN