Kernkwadrantenspel

Kernkwadrantenspel - Daniel Ofman | Tiliboo-afrobeat.com

...rnkwadrantenspel van Daniel Ofman is een oude bekende op het gebied van coaching en loopbaanbegeleiding ... Uitleg kernkwadrant van Daniel Ofman - Modelmatig ... . Het is een instrument dat inzicht geeft in je eigen kwaliteiten, valkuilen en ontwikkelpunten en als je het samen met anderen speelt, ook in die van de ander. Introductie Kernkwaliteitenspel Met het kernkwaliteitenspel gaat u op zoek naar uw kwaliteiten (talenten). In vier stappen kunt u hier iets leren over kwaliteiten die u al van nature toepast, en kwaliteiten die u nog verder kunt ontwikkelen. in deze kernkwaliteiten voorbeelden en kernkwadranten voorbeelden lijst een verzameling van kernkwali ... Kernkwaliteiten en kernkwadranten ... . in deze kernkwaliteiten voorbeelden en kernkwadranten voorbeelden lijst een verzameling van kernkwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdaginge...

INFORMATIE

AUTEUR
Daniel Ofman
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Kernkwadrantenspel.pdf

OMSCHRIJVING

Een unieke en inspirerende manier om jezelf en anderen te leren kennen. Dit spel is een nieuwe, uitgebreide versie van de originele en succesvolle kernkwadrantenkaartspel. Middels 128 kaarten kunnen talloze kernkwadranten en dubbelkwadranten worden samengesteld op een overzichtelijk spelbord. Elke kaart is een beschrijving van ee kwaliteit / uitdaging of een valkuil / allergie, aangevuld met een synoniem en een uit het leven gegrepen typering.

Wil je het boek lezen?Kernkwadrantenspel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daniel Ofman. Lezen Kernkwadrantenspel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN