Een Sir Baldwin mysterie - Het lijk zonder hoofd

Een Sir Baldwin mysterie - Het lijk zonder hoofd - Michael Jecks | Tiliboo-afrobeat.com

...k zonder hoofd (Een Sir Baldwin mysterie) eBook: Jecks, Michael, Hofstede,Marten: Amazon ... Het lijk zonder hoofd eBook door Michael Jecks ... ... .nl: Kindle Store Een Sir Baldwin mysterie - Het lijk zonder hoofd (Paperback). Het is het jaar 1319. Ook nu weer komen handelaren van heinde en verre naar de jaarmarkt... Tijdens deze gezellige chaos wordt midden in de stad wordt een lijk gevonden - gedumpt op een hoop afval en zonder hoofd. De abt van het nabijgelegen klooster die verantwoordelijk is voor de openbare orde vraagt sir Baldwin en baljuw Puttock de zaak te onderzoeken. Maar dit jaar blijft het niet bij beurzensnijden en straatroof: midden in de stad word ... Bureau ISBN - Het mooie lijk ... . Maar dit jaar blijft het niet bij beurzensnijden en straatroof: midden in de stad wordt een lijk gevonden - gedumpt op een hoop afval en zonder hoofd. Sir Baldwin en baljuw Puttock wordt gevraagd de zaak te onderzoeken. Aan hen de taak om een comple...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Jecks
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Een Sir Baldwin mysterie - Het lijk zonder hoofd.pdf

OMSCHRIJVING

Het is het jaar 1319. Ook nu weer komen handelaren van heinde en verre naar de jaarmarkt van Tavistock. Tijdens deze gezellige chaos wordt midden in de stad wordt een lijk gevonden - gedumpt op een hoop afval en zonder hoofd. De abt van het nabijgelegen klooster die verantwoordelijk is voor de openbare orde vraagt sir Baldwin en baljuw Puttock de zaak te onderzoeken. Aan hen de taak om een complex web van intriges te ontrafelen voordat het geweld in het overbevolkte stadje tot uitbarsting komt.In zijn reeks misdaadromans rond sir Baldwin en Simon Puttock weet Michael Jecks een spannend plot te combineren met een levendige beschrijving van het laat-middeleeuwse Engeland. Spanning voor thriller- en fantasy liefhebbers!Lees meer over sir Baldwin en Simon: De laatste tempelridder, De heks van Wefford, De gehangene van Dartmoor, Het mooie lijk, Het lijk zonder hoofd, Het zevende gebod, Moord in het klooster en De dood van de erfgenaam.

Wil je het boek lezen?Een Sir Baldwin mysterie - Het lijk zonder hoofd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Jecks. Lezen Een Sir Baldwin mysterie - Het lijk zonder hoofd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN