De Zoemende Ceders Van Rusland

De Zoemende Ceders Van Rusland - Vladimir Megre | Tiliboo-afrobeat.com

...r Megre (soms geschreven met accent Megré, Russisch: Влади́мир Никола́евич Мегре́, geboren Vladimir Nikolajevitsj Loezakov, Koeznytsji, Oblast Tsjernihiv, 23 juli 1950 in Oekraïne) is een ondernemer in de Siberische stad Novosibirsk en schrijver van de boekenserie "Zoemende ceders van Rusland", tegenwoordig ook "Rinkelende dennen van Rusland" genoemd ... De Zoemende Ceders van Rusland 7 - De energie van het ... ... . De Zoemende Ceders van Rusland 7 - De energie van het leven (Paperback). Als mensen hebben we allemaal de energie van het denken tot onze beschikking -... De Zoemende Ceders Van Rusland "Dit boek gaat over wie wij waren, of het gaat over wie wij zouden kunnen zijn" Een deel van dit boek is gewijd aan Vladimir Megre's terugkeer in de 'gewone wereld' na zijn verblijf bij Anastasia en aan het p ... De Zoemende Ceders van Rusland - violetocean ... . Als mensen hebben we allemaal de energie van het denken tot onze beschikking -... De Zoemende Ceders Van Rusland "Dit boek gaat over wie wij waren, of het gaat over wie wij zouden kunnen zijn" Een deel van dit boek is gewijd aan Vladimir Megre's terugkeer in de 'gewone wereld' na zijn verblijf bij Anastasia en aan het p...

INFORMATIE

AUTEUR
Vladimir Megre
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
De Zoemende Ceders Van Rusland.pdf

OMSCHRIJVING

Natuur & SpiritualiteitDe Zoemende Ceders van RuslandDeel 2 in de AnastasiareeksEen deel van dit boek is gewijd aan Vladimir Megre's terugkeer in de ¿gewone wereld' na zijn verblijf bij Anastasia en aan het proces van de totstandkoming van het eerste deel. De reacties van lezers op het eerste boek hebben de auteur meer vertrouwen gegeven. Dit geeft hem de moed en inspiratie om in dit tweede deel enkele verhalen prijs te geven die hij eerder nog niet aan het papier durfde toevertrouwen.Verder neemt Megre de lezer mee van de oude geschiedenis van de mensheid naar onze toekomst, van de harde werkelijkheid van het leven in Moskou naar de ¿magische' gebeurtenissen op het veldje in de taiga, van de dolmen in de Kaukasus naar de winning van pijnboompittenolie.

Wil je het boek lezen?De Zoemende Ceders Van Rusland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vladimir Megre. Lezen De Zoemende Ceders Van Rusland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN