De atlas van afgelegen eilanden

De atlas van afgelegen eilanden - Judith Schalansky | Tiliboo-afrobeat.com

...tlas van afgelegen eilanden neemt Judith Schalansky ons mee naar vijftig afgelegen oorden - van Tristan da Cunha tot het atol Clipperton, van Christmaseiland tot Paaseiland - en vertelt ze grenzeloos absurde verhalen, zoals alleen de werkelijkheid die kan bedenken ... De atlas van afgelegen eilanden | Hobby en Overige: Boeken ... . De schrijfster Judith Schalansky (1980) speelt de leunstoelreiziger volledig in de kaart. Haar boek De Atlas van afgelegen eilanden verscheen februari 2014 bij Uitgeverij Signatuur, ISBN 9 789056 724900. De jonge Schalansky groeide op met het "vingerreizen in de atlas, het veroveren van verre werelden in de woonkamer van mijn ouders, het ... De atlas van afgelegen eilanden | ISBN 9789056725358 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanb ... Recensie: Pocketatlas van afgelegen eilanden ... - De Visdief ... . De jonge Schalansky groeide op met het "vingerreizen in de atlas, het veroveren van verre werelden in de woonkamer van mijn ouders, het ... De atlas van afgelegen eilanden | ISBN 9789056725358 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In De atlas van afgelegen eilanden neemt Judith Schalansky ...

INFORMATIE

AUTEUR
Judith Schalansky
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De atlas van afgelegen eilanden.pdf

OMSCHRIJVING

In De atlas van afgelegen eilanden neemt Judith Schalansky ons mee naar vijftig afgelegen oorden – van Tristan da Cunha tot het atol Clipperton, van Christmaseiland tot Paaseiland – en vertelt ze grenzeloos absurde verhalen, zoals alleen de werkelijkheid die kan bedenken. Het zijn verhalen over zeldzame dieren en zonderlinge mensen – over gestrande slaven en eenzame natuuronderzoekers, verdwaalde ontdekkers en verwarde vuurtorenwachters, vergeten schipbreukelingen en muitende matrozen. Kortom: over vrijwillige en onvrijwillige Robinsons – die bewijzen dat de avontuurlijkste reizen nog altijd in het hoofd plaatsvinden, met de vingerop de landkaart.

Wil je het boek lezen?De atlas van afgelegen eilanden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Judith Schalansky. Lezen De atlas van afgelegen eilanden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN