Kristal Van Hoop

Kristal Van Hoop - Luc Descamps | Tiliboo-afrobeat.com

...l Van Hoop (Hardcover). De oude Melchior is verhalenverteller, net zoals zijn vader en zijn grootvader voor hem ... Edelstenen zoeken op werking - Spiritual Garden ... . Al jaren is hij wanhopig op zoek... Kristal van hoop Reeks: Auteur: Luc Descamps Aantal blz. 215 Illustrator: (omslag) Frank Brugge ISBN: 90-5016-429-3 Uitgever: Facet uitgavejaar 2004 Vertaler uit…: Leeftijd: + 11 Thema's: fantasy, magie, queeste Prijs: € 14,95 . De oude Melchior is ... Kristal van hoop Luc Descamps Uitgeverij Clavis B.V.B.A. Kinder- en jeugdboeken. Dit boek kopen? Zoek een b ... Kristal van hoop | Boek.be ... ... Kristal van hoop Luc Descamps Uitgeverij Clavis B.V.B.A. Kinder- en jeugdboeken. Dit boek kopen? Zoek een boekhandel in je buurt ... Hij schreef onder andere de populaire reeks 'De Donkere Getallen' en het verhaal van Eva in 'Verkeerd Moment, Verkeerde Plaats'. Zijn werk werd reeds meerdere malen bekroond door de Kinder- & Jeug...

INFORMATIE

AUTEUR
Luc Descamps
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Kristal Van Hoop.pdf

OMSCHRIJVING

De oude Melchior is verhalenverteller, net zoals zijn vader en zijn grootvader voor hem. Al jaren is hij wanhopig op zoek naar een opvolger, die Ene die zijn werk kan voortzetten. En dan ontmoet hij Jonathan. Samen gaan ze op reis in een wereld van fantasie, op zoek naar het kristal van hoop. Tijdens hun tocht ontmoeten zijn Schaduw, een man die aan de kost komt met het overbrengen van boodschappen voor mensen die te bang zijn om de gevaren van het woud te trotseren, en die zich niet laat afschikken door het steeds verder oprukkende duister. Dit duister wordt veroorzaakt door de heks Morwena, een schepsel dat naar macht hongert en diep in haar grot het kristal dat licht schenkt aan de wereld verborgen houdt. Dat kristal is de zuster van de zon en heeft water nodig om zich te voeden. Morwena heeft het opgevist uit de rivier onder de grote waterval en laat het nu langzaam uitdrogen. Als het kristal helemaal droog is, zal niemand de zon ooit nog kunnen zien. Morwena verzamelt machtige legers om zich heen met strijders die het bloed van hun slachtoffers drinken. Haar krijgers, die orks, komen uit holen diep onder de grond en in het noorden vindt ze ook veel aanhangers onder ijsbewoners. Nu rukt haar leger langzaam op naar het zuiden.

Wil je het boek lezen?Kristal Van Hoop in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Luc Descamps. Lezen Kristal Van Hoop Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN