Het Lightroom 6 / CC

Het Lightroom 6 / CC - Scott Kelby | Tiliboo-afrobeat.com

...t verschijnen van Adobe Lightroom 1.0 is het in vele talen vertaalde Lightroom voor digitale fotografen van Scott Kelby het bestverkochte Lightroom-boek van de wereld ... Adobe Lightroom Los Kopen of Abonnement? - De Rooij Fotografie ... . Ook in dit nieuwe boek voor Lightroom CC (of Lightroom 6; ze hebben dezelfde extra functies) hanteert Scott dezelfde veelgeprezen, stapsgewijze en duidelijke aanpak en vormgeving waarmee het leren van Lightroom leuk en ... Sinds het verschijnen van Adobe Lightroom 1.0 is het in vele talen vertaalde Lightroom voor digitale fotografen van Scott Kelby het bestverkochte Lightroom-boek van de wereld. Ook in dit nieuwe boek voor Light ... Het Lightroom 6 / CC - Scott Kelby - (ISBN: 9789059409088 ... ... .0 is het in vele talen vertaalde Lightroom voor digitale fotografen van Scott Kelby het bestverkochte Lightroom-boek van de wereld. Ook in dit nieuwe boek voor Lightroom CC (of Lightroom 6; ze hebben dezelfde extra functies) hanteert Scott dezelfde veelgeprezen, stapsgewijze en duidelijke aanpak en vormgeving waarmee het leren van Lightroom leuk en ... Sinds het verschijnen van Adobe Lightroom 1.0 is het in vele talen vertaalde...

INFORMATIE

AUTEUR
Scott Kelby
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Lightroom 6 / CC.pdf

OMSCHRIJVING

Sinds het verschijnen van Adobe Lightroom 1.0 is het in vele talen vertaalde Lightroom voor digitale fotografen van Scott Kelby het bestverkochte Lightroom-boek van de wereld. Ook in dit nieuwe boek voor Lightroom CC (of Lightroom 6; ze hebben dezelfde extra functies) hanteert Scott dezelfde veelgeprezen, stapsgewijze en duidelijke aanpak en vormgeving waarmee het leren van Lightroom leuk en gemakkelijk wordt. Scott laat je meer zien dan alleen wat elke schuifregelaar doet (dat doen al die andere Lightroomboeken ook). In dit boek demonstreert hij zijn eigen favoriete instellingen en zijn bewezen stapsgewijze methode voor het leren van Lightroom. Zo gebruik je Lightroom vanaf het begin als een professional.Tijdens zijn seminars traint hij jaarlijks duizenden Lightroom-gebruikers en hij weet wat echt werkt en wat niet en hij vertelt je recht voor z'n raap welke techniek het beste is en welke je beter kunt vergeten en waarom. Hij bespreekt:- zijn nieuwste methode voor de import van je foto's, zodat je vanaf het begin het overzicht behoudt en precies weet waar al je foto's zijn;- hoe je de module Ontwikkelen gebruikt om je foto's er op hun best uit te laten zien;- zijn inmiddels beroemde methode om complete fotobibliotheken te organiseren, de methode die wereldwijd wordt gebruikt door fotografen en gedoceerd wordt aan hogescholen en universiteiten;- hoe je overschakelt naar Photoshop (wanneer het nodig is en waarom) en hoe je deze twee programma's naadloos laat samenwerken;- Het laatste hoofdstuk is uniek voor dit boek, want hier beantwoordt Scott de meest gestelde vraag: 'In welke volgorde moet ik de zaken aanpakken?' Hij laat je hier van begin tot eind een complete Lightroom-workflow zien en leert je hoe je die kunt toepassen in je eigen workflow. - Niet alleen kun je veel van de gebruikte voorbeeldfoto's van de website bij dit boek downloaden, zodat je alle stappen en technieken direct zelf kunt uitproberen, je vindt er ook een geweldige verzameling Lightroom-instellingen, waarmee je je foto's met één klik de populairste en meest gevraagde effecten geeft.Dit is het eerste en enige boek dat het hele proces op een heldere, samenhangende en visuele manier samenbrengt. Er is geen snellere, duidelijkere of leukere manier om Lightroom te leren dan met dit baanbrekende boek.

Wil je het boek lezen?Het Lightroom 6 / CC in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Scott Kelby. Lezen Het Lightroom 6 / CC Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN