Het energieboekje

Het energieboekje - Donna Eden | Tiliboo-afrobeat.com

...rgieboekje leert je om je bewust te worden van de energiesystemen van je lichaam en daarmee te werken ... Het Coachingsmethoden Boek - Welkin Kinesiologie Webshop ... . Na een korte uitleg over energetisch genezen volgen er 21 oefeningen ter bestrijding van veelvoorkomende kwalen als vermoeidheid, hoofdpijn en slapeloosheid. Het Energieboekje Energetische oefeningen voor iedere dag. Het Energieboekje beloofd: 'Je kunt meer invloed uitoefenen op je gezondheid dan je nu doet! Je kunt dit boekje iedere dag gebruiken. Op elke bladzijde staat een oefening die je kan helpen om alerter en helderder van geest te worden, ... Het energieboekje | Boeken ... . Op elke bladzijde staat een oefening die je kan helpen om alerter en helderder van geest te worden, waardoor je je gelukkiger, vitaler en gezonder gaat voelen.' Het energieboekje geeft handvaten om o ... In het energieboekje staan 21 eenvoudige oefeningen die je iedere dag kan doen en waarmee je meer invloed kunt uitoefenen op je eigen energiesysteem. Deze oefeningen zi...

INFORMATIE

AUTEUR
Donna Eden
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Het energieboekje.pdf

OMSCHRIJVING

Na twee omvangrijke werkboeken over energetische geneeskunde heeft Donna Eden met haar dochter Dondi nu een handzaam boekje geschreven voor het verkrijgen van meer energie. Dit energieboekje geeft heilzame oefeningen voor veelvoorkomende kwalen als vermoeidheid, hoofdpijn en slapeloosheid. Het wordt afgesloten met een oefenprogramma van vijf minuten, dat je elke dag kunt doen. Het boek is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, en alle oefeningen worden ondersteund door foto’s of tekeningen.

Wil je het boek lezen?Het energieboekje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Donna Eden. Lezen Het energieboekje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN