Handboek Meubels Stofferen

Handboek Meubels Stofferen - Nicole Fulton | Tiliboo-afrobeat.com

...ndboek meubels stofferen begint met een hoofdstuk over het aanschaffen van meubels, gereedschap en materialen, en het uitzoeken van stoffen, met inbegrip van de afwerking en garneersels die vaak van doorslaggevend belang zijn voor het eindresultaat ... Meubelstoffen die meubels doen opleven | Stoffen.net ... . Het Handboek meubels stofferen begint met een hoofdstuk over het aanschaffen van meubels, gereedschap en materialen, en het uitzoeken van stoffen, met inbegrip van de afwerking en garneersels die vaak van doorslaggevend belang zijn voor het eindresultaat. Handboek Meubels Stofferen Boek 1e Dr Door Nicole Fulton Vind Stofferen In Boeken Op Marktplaatsnl Stoffeerderswinkel Opzet Verslag Newer Older Related Posts There is no other posts in this category. Post a Comment Post a Comment. Popular Sims 4 ... Handboek meubels stofferen 9789021335568 9021335565 | VindBoek ... . Handboek Meubels Stofferen Boek 1e Dr Door Nicole Fulton Vind Stofferen In Boeken Op Marktplaatsnl Stoffeerderswinkel Opzet Verslag Newer Older Related Posts There is no other posts in this category. Post a Comment Post a Comment. Popular Sims 4 Meubels Downloaden. Discover ... Het Handboek meubels stofferen begint met een hoofdstuk over het aanschaffen van meubels...

INFORMATIE

AUTEUR
Nicole Fulton
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Handboek Meubels Stofferen.pdf

OMSCHRIJVING

Dit overzichtelijke, inspirerende boek biedt alles wat u nodig heeft voor het professioneel stofferen van meubels. Stofferen is een techniek die binnen het bereik ligt van iedereen met belangstelling voor stoffen en de meubels daaronder, een techniek die op vele verschillende niveaus toegepast kan worden.Het Handboek meubels stofferen begint met een hoofdstuk over het aanschaffen van meubels, gereedschap en materialen, en het uitzoeken van stoffen, met inbegrip van de afwerking en garneersels die vaak van doorslaggevend belang zijn voor het eindresultaat. Aan de hand van foto´s worden alle basistechnieken stap voor stap toegelicht, van het strippen van een stoel tot een laagstoffering en het maken van kussens. U krijgt 18 prachtige, uitgewerkte voorbeelden te zien van uiteenlopende moeilijkheidsgraaf, van een G-Plan-stoel en een sofa tot een bloemhocker in de stijl van de jaren ´70, eetkamerstoelen en hoofdeinden voor een bed. Min linnen, satijn, fluweel, leer, suède en andere stoffen geeft Nicole Fulton elk meubel een uniek, eigentijds gezicht.

Wil je het boek lezen?Handboek Meubels Stofferen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicole Fulton. Lezen Handboek Meubels Stofferen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN