Handboek compliance in de zorg

Handboek compliance in de zorg - none | Tiliboo-afrobeat.com

...ek compliance in de zorg' door Marc Ph. Wiggers, Wilco Oostwouder - Onze prijs: €79,50 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Handboek compliance in de zorg 1e druk is een boek uitgegeven bij Uitgeverij Paris B ... PDF ePUB - Handboek compliance in de zorg | BANK72 PDF ... .V.. ISBN 9789462510838 In het Handboek compliance in de zorg geven gezaghebbende auteurs vanuit de wetenschap en de praktijk hun visie over de wijze waarop compliance stevig in een zorginstelling kan worden verankerd. In het Handboek compliance in de zorg geven gezaghebbende auteurs vanuit de wetenschap en de praktijk hun visie over de wijze waarop compliance stevig in een zorginstelling kan worden verankerd. In deze tweede editie van dit handbo ... Nieuw handboek compliance in de zorg - ActiZ ... . In het Handboek compliance in de zorg geven gezaghebbende auteurs vanuit de wetenschap en de praktijk hun visie over de wijze waarop compliance stevig in een zorginstelling kan worden verankerd. In deze tweede editie van dit handboek zijn onder meer hoofdstukken gewijd aan ethiek, governance, ... Nieuw handboek compliance in de zorg Aan bod komen niet alleen de klassieke thema's mededinging en privacy, maar ook veilige zorg, corr...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Handboek compliance in de zorg.pdf

OMSCHRIJVING

In het Handboek compliance in de zorg geven gezaghebbende auteurs vanuit de wetenschap en de praktijk hun visie over de wijze waarop compliance stevig in een zorginstelling kan worden verankerd. In deze tweede editie van dit handboek zijn onder meer hoofdstukken gewijd aan ethiek, governance, arbeidsrecht, toezicht, kwaliteit en veiligheid, privacy, mededinging, eHealth, crisiscommunicatie, fraude, financiering en belastingrecht. Diepgaande kennis wordt telkens aangevuld met praktische tips. Daarbij geeft dit handboek met bijdragen van compliance officers, concrete inspiratieparagrafen en heldere do's and don'ts de bouwstenen voor het opstellen van een complianceprogramma. Dit handboek is daarmee een standaardwerk voor iedereen die zich bezighoudt met compliance in de zorg.

Wil je het boek lezen?Handboek compliance in de zorg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Handboek compliance in de zorg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN