Gereguleerde marktwerking van socialezekerheidsbelangen

Gereguleerde marktwerking van socialezekerheidsbelangen - J.J.M. Sluijs | Tiliboo-afrobeat.com

...eerde marktwerking van socialezekerheidsbelangen (Paperback) ... Boekrecensie nav proefschrift J.J.M.Sluijs, gereguleerde ... ... . In het proefschrift luidt de centrale vraag: wat zijn de juridische gevolgen van... Rijksuniversiteit Groningen founded in 1614 - top 100 university. Sluiten. Menu en zoeken; Contact; My University; Student Portal Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Handle.net. http://hdl.handle.net/11370/a5a70d07-e262-4ec8-a2e1-25fdb63f0b98 Gereguleerde marktwerking van socialezekerheidsbelangen . het mededingingsrecht en vrij verkeer van diensten voor zo ... Marktwerking in de zorg of terug naar het ziekenfonds? ... . het mededingingsrecht en vrij verkeer van diensten voor zorg- en pensioenbelangen. Europese monografieen (75) J.J.M. Sluijs, K.J.M. Mortelmans Uitgeverij Kluwer BV Management, business en recht Gereguleerde marktwerking van socialezekerheidsbelangen. Het... (2004) Pagina-navigatie: Main; Save publication. Save as...

INFORMATIE

AUTEUR
J.J.M. Sluijs
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Gereguleerde marktwerking van socialezekerheidsbelangen.pdf

OMSCHRIJVING

In het proefschrift luidt de centrale vraag: wat zijn de juridische gevolgen van het mededingingsrecht en het vrije verkeer van diensten in geval van marktwerking voor instellingen belast met belangen op het gebied van sociale zekerheid. Het antwoord op deze vraag is niet alleen relevant voor de betrokken instellingen, het bepaalt ook in hoeverre de overheid de markten voor deze instellingen kan reguleren. Het onderzoek richt zich specifiek op zorg- en pensioenbelangen die worden behartigd door ziekenfondsen en bedrijfstakpensioenfondsen. Het boek presenteert op overzichtelijke wijze en in heldere bewoordingen het antwoord. Ook bevat het aanbevelingen voor de Nederlandse wetgevings- en beleidspraktijk.

Wil je het boek lezen?Gereguleerde marktwerking van socialezekerheidsbelangen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.J.M. Sluijs. Lezen Gereguleerde marktwerking van socialezekerheidsbelangen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN