Geld, Internationale Economische Betrekkingen en bedrijfsomgeving

Geld, Internationale Economische Betrekkingen en bedrijfsomgeving - W. Hulleman | Tiliboo-afrobeat.com

...spunt van Geld, internationale economische betrekkingen en bedrijfsomgeving is dat studenten zelfstandig met het boek werken ... Geld Internationale Economische Betrekkingen en ... ... . Ingewikkelde vakterminologie en wiskundige analysetechnieken zijn zoveel mogelijk achterwege gelaten, waardoor het boek zeer studentvriendelijk is. In deze zevende editie zijn geen grote wijzigingen aangebracht. Samenvatting Geld Internationale Economische Betrekkingen en Bedrijfsomgeving Leerboek Hulleman W.; Marijs A.J. - Deze samenvatting bevat alleen de hoofdstukken die verplicht waren bij het tentamen. Op deze pagina vind je ... Geld, internationale economische betrekkingen en ... ... .; Marijs A.J. - Deze samenvatting bevat alleen de hoofdstukken die verplicht waren bij het tentamen. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Geld, internationale economische betrekkingen en bedrijfsomgeving, geschreven door W. Hulleman & A.J. Marijs. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter...

INFORMATIE

AUTEUR
W. Hulleman
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Geld, Internationale Economische Betrekkingen en bedrijfsomgeving.pdf

OMSCHRIJVING

Geld, internationale economische betrekkingen en bedrijfsomgeving geeft jou een actueel overzicht van de ontwikkelingen in de financiële wereld en op het gebied van de internationale economische betrekkingen. Met de Campuz Creditcard bij het boek kan je heel gericht voor een tentamen leren dankzij de handige toetsen met feedback op de bijhorende websites.Het boek beschrijft de Europese monetaire verhoudingen, de ontwikkelingen in de mondialisering en de risico's voor ondernemingen die daaruit voortvloeien. Uitgangspunt van Geld, internationale economische betrekkingen en bedrijfsomgeving is dat je zelfstandig met dit boek werkt. Ingewikkelde vakterminologie en wiskundige analysetechnieken zijn zo veel mogelijk achterwege gelaten.

Wil je het boek lezen?Geld, Internationale Economische Betrekkingen en bedrijfsomgeving in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W. Hulleman. Lezen Geld, Internationale Economische Betrekkingen en bedrijfsomgeving Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN