Een verhaal over Tibetaanse geneeskunde

Een verhaal over Tibetaanse geneeskunde - K. Rinpochee | Tiliboo-afrobeat.com

...en verhaal over Tibetaanse geneeskunde (Paperback) ... China en Nepal in overleg over Tibetaanse geneeskunde om ... ... . ï»'De Tibetaanse geneeskunde wordt in medische departementen overal ter wereld bestudeerd, vooral... Een verhaal over Tibetaanse geneeskunde (eBook) ... ï»'De Tibetaanse geneeskunde wordt in medische departementen overal ter wereld bestudeerd, vooral omdat de relaties tussen lichaam en geest er op een subtiele manier aan bod komen.Kaloe Rinpochee presenteert hier, ... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Rinpoc ... Een verhaal over Tibetaanse geneeskunde PDF Online ... ... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Rinpochee, Kaloe - Een verhaal over... Tibetaanse geneeskunde Tibetaanse geneeskunde is een traditioneel geneeswijzesysteem dat de Indiase ayurveda als voornaamste basis heeft. De ziekteleer en in het bijzonder de voorstelling, dat de belangrijkste oorzaken van ziekte terug te voeren zijn op drie beperkingen van de menselijke geest (begeerte, aversie en onwetendheid), rusten op de leer van Gautama Boeddha...

INFORMATIE

AUTEUR
K. Rinpochee
DIMENSIE
1,1 MB
BESTANDSNAAM
Een verhaal over Tibetaanse geneeskunde.pdf

OMSCHRIJVING

ï»'De Tibetaanse geneeskunde wordt in medische departementen overal ter wereld bestudeerd, vooral omdat de relaties tussen lichaam en geest er op een subtiele manier aan bod komen.Kaloe Rinpochee presenteert hier, in de hem kenmerkende stijl, een inleiding in de methoden en de achtergronden van deze traditie. Hierbij wordt veel aandacht besteed aan de polsdiagnose, de soorten ziekten en geneeswijzen, en de kwaliteiten van de arts.Het eerste hoofdstuk schetst een ruimer kader en vertelt met name over de oorsprong van de wereld en de eerste bewonders van de aarde, het ontstaan van het seksueel verlangen en van de ziekten.Een aangename kennismaking met een rijke traditie die nu ook vele westerlingen helpt.Kaloe Rinpochee, één van de grootste yogi's van onze tijd, bestudeerde gedurende vele jaren de fundamentele teksten van het boeddhisme en verbleef nadien twaalf jaar in een grot om te mediteren. Hij was zelf geneesheer, een wijze leraar en een diepgevoelige, meedogende, vriendelijke bodhisattva, die de harten van velen heeft beroerd.

Wil je het boek lezen?Een verhaal over Tibetaanse geneeskunde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur K. Rinpochee. Lezen Een verhaal over Tibetaanse geneeskunde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN