Acriborea hc03.

Acriborea hc03. - Stephane Créty | Tiliboo-afrobeat.com

...orea hc03. (Paperback). 2465. Een paar uur voor de binnenkomst van de Tweede Golf in het stelsel van Ruivivar raken de kolonisten op Acriborea ... Acriborea Voordeelpakket Volledige Reeks stripverhaal ... ... ... Bestel ACRIBOREA HC03. van Cordurié, Sylvain als Hardcover voor 17.95€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Acriborea hc01. het onzekere 1/5 (Paperback). Zet voet op de planeet Acriborea en ontdek de nieuwe wereld van de menselijke soort. Dit is het eerste... Strip: Acriborea. 2465: De mensheid is gedwongen om nieuwe horizonten op te zoeken. Gewoon, om te overleven. Een van de planeten die inmid ... Acriborea. Deel 1 t/m 5. HC. Complete serie. 1e druk. 2010 ... ... ... Strip: Acriborea. 2465: De mensheid is gedwongen om nieuwe horizonten op te zoeken. Gewoon, om te overleven. Een van de planeten die inmiddels door mensen is gekoloniseerd, bevindt zich in het afgelegen zonnestelsel Ruivivar.Op Acriborea leeft sinds een halve eeuw een flink aantal kolonisten van de aarde. Ze maken zich nu op voor de Tweede G...

INFORMATIE

AUTEUR
Stephane Créty
DIMENSIE
5,5 MB
BESTANDSNAAM
Acriborea hc03..pdf

OMSCHRIJVING

2465. Een paar uur voor de binnenkomst van de Tweede Golf in het stelsel van Ruivivar raken de kolonisten op Acriborea slaags met de Nominoss, die een verrassingsaanval uitvoeren. Terwijl de Acriboreaanse legers zich organiseren, vecht kolonel Palliger voor zijn leven op Hope. Daar hebben de Phasmiden de controle over de militaire populatie verkregen. Jasper en de Onzekeren staan op het punt om een doorslaggevende rol te gaan spelen in het conflict?Deze vertelling verhaalt van het lot van Jasper Niemeyer en Nathan Palliger, twee mannen die centraal staan in de ontwikkelingen die uiteindelijk niets minder als doel hebben dan: het behoud van de mensheid!

Wil je het boek lezen?Acriborea hc03. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stephane Créty. Lezen Acriborea hc03. Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN