Remedial teaching en psychomotoriek

Remedial teaching en psychomotoriek - Wendy Peerlings | Tiliboo-afrobeat.com

...l teaching en psychomotoriek brengt een combinatie van inzichten uit onderwijs en therapie ... Remedial teaching en psychomotoriek | Lesidee√ęn, Boeken ... ... . Niet alleen het wat, maar ook het waarom en het wat dan van leermoeilijkheden komen aan bod. Zo krijg je een volledig beeld van hoe je een kind als ouder of leerkracht optimaal kunt ondersteunen, ... Remedial teaching en psychomotoriek is een praktische handleiding voor iedereen die meer wil weten over psychomotorisch onderzoek en de begeleiding van kinderen die daaruit ontstaat. Het is een pleidooi voor al doende leren, want leren is dingen ervaren. Remedial teachin ... Remedial teaching en psychomotoriek - Wendy Peerlings ... ... . Het is een pleidooi voor al doende leren, want leren is dingen ervaren. Remedial teaching en psychomotoriek brengt een combinatie van inzichten uit onderwijs en therapie. Psychomotorische Remedial Teaching staat open voor ieder kind omdat het uniek en bijzonder is. Om te beseffen wat een kind beweegt moeten we stilstaan bij ieder kind. Kinderen worden o.a. via s...

INFORMATIE

AUTEUR
Wendy Peerlings
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Remedial teaching en psychomotoriek.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe ga je om met leer- en ontwikkelingsproblemen bij kinderen? Remedial teaching en psychomotoriek is een praktische handleiding voor iedereen die meer wil weten over psychomotorisch onderzoek en de begeleiding van kinderen die daaruit ontstaat. Het is een pleidooi voor al doende leren, want leren is dingen ervaren. Remedial teaching en psychomotoriek brengt een combinatie van inzichten uit onderwijs en therapie. Niet alleen het wat, maar ook het waarom en het wat dan van leermoeilijkheden komen aan bod. Zo krijg je een volledig beeld van hoe je een kind als ouder of leerkracht optimaal kunt ondersteunen, zowel op motorisch vlak als op het vlak van leermoeilijkheden. Want als we weten wat er aan de hand is, hebben we het allemaal in ons om te helpen. Remedial teaching en psychomotoriek zit boordevol concrete handvatten, tips en oefeningen. Via de website van LannooCampus kun je bovendien extra digitaal materiaal downloaden om zelf aan de slag te gaan. Het is een basisboek voor therapeuten, leerkrachten, studenten, ouders... en voor iedereen die met kinderen werkt.Bij dit boek hoort heel wat extra digitaal materiaal. - De dossiersjablonen kunnen door iedereen gedownload worden op www.lannoocampus.be. Het wachtwoord is het 6de woord op p. 30 van dit boek. - De didactische materialen zijn beschikbaar voor docenten die dit boek voorschrijven als verplicht cursusmateriaal en kan je terugvinden op www.lannoocampus.be.

Wil je het boek lezen?Remedial teaching en psychomotoriek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wendy Peerlings. Lezen Remedial teaching en psychomotoriek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN