Praktijkgericht financieel management

Praktijkgericht financieel management - Th.A. van Beek | Tiliboo-afrobeat.com

...jkgericht financieel management 2e druk is een boek van Th ... Praktijkgericht financieel management (Book, 2009 ... ... .A. van Beek uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001770907 Binnen ondernemingen is het denken in termen van kasstromen noodzakelijker dan ooit. In deze nieuwe, geactualiseerde editie van Praktijkgericht Financieel Management staat het concept 'managing for value' centraal en is nog meer aandacht besteed aan de integrale benadering. Voor de praktische uitvoerbaarheid van dit concept geeft ... bol.com | Praktijkgericht financieel management ... ... . Voor de praktische uitvoerbaarheid van dit concept geeft het boek stevige theoretische fundamenten. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Praktijkgericht financieel management, geschreven door Th.A. van Beek. De samenvattingen zijn door student...

INFORMATIE

AUTEUR
Th.A. van Beek
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Praktijkgericht financieel management.pdf

OMSCHRIJVING

Binnen ondernemingen is het denken in termen van kasstromen noodzakelijker dan ooit. Momenteel vinden er grote schommelingen plaats in grondstofprijzen en rente- en valutaniveaus die de economische conjunctuur sterk beïnvloeden. Dit zorgt ervoor dat de onderneming met sterk wisselende inkomende en uitgaande kasstromen te maken krijgt. Een zorgvuldige inschatting van deze toekomstige kasstromen met het daaraan verbonden risico is noodzakelijk voor het verhogen van de waarde van de onderneming.In deze nieuwe, geactualiseerde editie van Praktijkgericht Financieel Management staat het concept 'managing for value' centraal en is nog meer aandacht besteed aan de integrale benadering. Voor de praktische uitvoerbaarheid van dit concept geeft het boek stevige theoretische fundamenten.De bedrijfskundige benadering van Praktijkgericht Financieel Management komt tot uitdrukking in het verband dat wordt gelegd tussen het operationele proces en de financiële besturing van een onderneming. Voor het besturen van de operationele en financiële kasstromen is inzicht nodig in de invloedsfactoren vanuit de omgeving en de aard, omvang en ontwikkeling van het operationeel proces. Belangrijke elementen hierbij zijn analyse, planning en beheer.De ruime onderwijs- en praktijkervaring van de auteur is terug te vinden in de verfrissende praktische aanpak van dit boek. De gehanteerde terminologie in het boek is ook gangbaar voor toepassing in Vlaanderen. De opgaven zijn in het boek geïntegreerd.

Wil je het boek lezen?Praktijkgericht financieel management in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Th.A. van Beek. Lezen Praktijkgericht financieel management Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN