Methodisch Ontwerpen

Methodisch Ontwerpen - J. de Beer | Tiliboo-afrobeat.com

...tische cursus Methodisch ontwerpen behandelt een groot scala aan samenhangende ontwerptools ... Basisboek Ontwerpen - Noordhoff ... . Alle aspecten van een ontwerpproces komen aan bod zoals: integraal ontwerpen, de FMEA methode, waarde- en probleemanalyse, de gewogen criteria methode en DFMA. Methodisch ontwerpen 3e druk is een boek van F.J. Siers uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001509019 Methodisch ontwerpen biedt (toekomstige) ontwerpers en constructeurs een methodische ontwerpaanpak die in de beroepspraktijk goed toepasbaar is. Methodisch ontwerpen is een praktisch boek. Het biedt de helpende hand bij het genereren ... Methodisch ontwerpen - Noordhoff ... . Methodisch ontwerpen is een praktisch boek. Het biedt de helpende hand bij het genereren van ideeën en het gebruik van keuzetechnieken. Bovendien stimuleert het om kostenbewust te ontwerpen. Voorbeelden, cases en vragen in het boek en via het internet (www.methodischontwerpen.noordhoff.nl) illustreren en verdui...

INFORMATIE

AUTEUR
J. de Beer
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Methodisch Ontwerpen.pdf

OMSCHRIJVING

Methodisch Ontwerpen 2e druk is een boek van J. de Beer uitgegeven bij Boom Uitgevers Amsterdam. ISBN 9789039524558 Methodisch Ontwerpen is bedoeld om hbo-studenten die de opleiding werktuigbouwkunde volgen te ondersteunen bij het aanleren van een methodische aanpak bij het ontwerpen van producten. De studenten kunnen hiermee vanaf het begin van hun studie ontwerpproblemen aanpakken op basis van het zogenoemde driefasen-ontwerpproces volgens Van den Kroonenberg.In Methodisch Ontwerpen wordt de theorie van de methodische aanpak concreet gemaakt aan de hand van praktijkvoorbeelden. Hierdoor onderscheidt dit boek zich van andere boeken over dit onderwerp, die veelal theoretischer van opzet zijn. Door de keuze van verschillende voorbeelden, die in moeilijkheidsgraad oplopen, is dit boek geschikt voor zelfstudie, alsmede voor onderwijs in projectvorm. Bij dit theorieboek is ook het Werkboek Methodisch ontwerpen 9789039525326 leverbaar.

Wil je het boek lezen?Methodisch Ontwerpen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. de Beer. Lezen Methodisch Ontwerpen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN