Memo Financiële planning 2020

Memo Financiële planning 2020 - J.E. van den Berg | Tiliboo-afrobeat.com

...anciële planning 2020 staat sinds jaar en dag bekend als een handzaam en tegelijkertijd compleet overzicht op dit vlak ... Bureau ISBN - Memo Financiële planning | 2020 ... . U vindt hierin de belangrijkste wet- en regelgeving, diverse tarieven, vrijstellingen en uiteenlopende schema's opgenomen omtrent de financiële planning. Memo Financiële planning 2020 staat sinds jaar en dag bekend als een handzaam en tegelijkertijd compleet overzicht op dit vlak. U vindt hierin de belangrijkste wet- en regelgeving, diverse tarieven, vrijstellingen en uiteenlopende schema#s opgen ... Memo Financiële planning / 2020 - - 9789013155648 | Bruna.nl ... . U vindt hierin de belangrijkste wet- en regelgeving, diverse tarieven, vrijstellingen en uiteenlopende schema#s opgenomen omtrent de financiële planning. Memo Financiële planning 2020 staat sinds jaar en dag bekend als een handzaam en tegelijkertijd compleet overzicht op dit vlak. U vindt hierin de belangrijkste wet- en regelgeving, diverse tarieven, vrij...

INFORMATIE

AUTEUR
J.E. van den Berg
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Memo Financiële planning 2020.pdf

OMSCHRIJVING

Schrijft u regelmatig financiële (deel)plannen, of brengt u hierover advies uit? Op die momenten komt dit memo goed van pas, dankzij een overzicht op hoofdlijnen van de relevante wet- en regelgeving, tarieven, vrijstellingen en uiteenlopende schema#s. U vindt hierin alle deelgebieden van financiële planning op overzichtelijke wijze samengebracht. Het memo is heel geschikt als voorbereiding op examens binnen de financiële dienstverlening. Wanneer u zich beroepsmatig regelmatig buigt over financiële plannen, dan kunt u niet zonder naslagwerk van alle actuele wetgeving en getallen. Memo Financiële planning 2020 staat sinds jaar en dag bekend als een handzaam en tegelijkertijd compleet overzicht op dit vlak. U vindt hierin de belangrijkste wet- en regelgeving, diverse tarieven, vrijstellingen en uiteenlopende schema#s opgenomen omtrent de financiële planning. Het Memo is heel handig ter voorbereiding van tentamens en examens voor bijvoorbeeld hogescholen, Wft, EFA en FFP. Met zijn overzichtelijke en beknopte insteek, stelt de bundel u in staat gemakkelijk en snel de benodigde wetstechnische en cijfermatige consequenties voor de financiële planning van uw clientèle te overzien. De sterk praktijkgerichte benadering verschaft u een helder en geïntegreerd beeld van deze zes deelgebieden: levensverzekeringen en pensioen, sparen en beleggen, financieringen, belastingen, juridische aspecten, sociale zekerheid. Kortom: met dit memo heeft u alles bij de hand om zorgvuldig en betrouwbaar advies op te stellen, zonder u te verliezen in het speurwerk naar de laatste informatie. Daarnaast is de titel toegestaan bij het doen van verschillende examens.

Wil je het boek lezen?Memo Financiële planning 2020 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.E. van den Berg. Lezen Memo Financiële planning 2020 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN