Memo Financiële Planning

Memo Financiële Planning - Theo Hoogwout | Tiliboo-afrobeat.com

...inanciële planning 2020 staat sinds jaar en dag bekend als een handzaam en tegelijkertijd compleet overzicht op dit vlak ... Memo Financiële planning 2019 - J.E. van den Berg ... ... . U vindt hierin de belangrijkste wet- en regelgeving, diverse tarieven, vrijstellingen en uiteenlopende schema's opgenomen omtrent de financiële planning. Memo Financiële planning 2019 biedt de student een toegankelijk en compleet naslagwerk over financiële planning en advies. Anders dan andere uitgaven, geeft dit memo bovendien een geïntegreerd overzicht van alle deelgebieden van financiële ... bol.com | Memo Financiële planning 2019 | 9789013153217 ... ... . Anders dan andere uitgaven, geeft dit memo bovendien een geïntegreerd overzicht van alle deelgebieden van financiële planning. Memo Financiële planning 2020 staat sinds jaar en dag bekend als een handzaam en tegelijkertijd compleet overzicht op dit vlak. U vindt hierin de belangrijkste wet- en regelgeving, diverse tarieven, vrijstellingen en uiteenlopende schema#s...

INFORMATIE

AUTEUR
Theo Hoogwout
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Memo Financiële Planning.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek beschrijft het (per 1 januari 2018 vernieuwde) huwelijksvermogensrecht en de invloed van relatievormen- en gebeurtenissen op financiële planning. In de tekst treft u vele verwijzingen aan naar relevante wetsartikelen en rechtspraak. Het aangaan van een duurzame relatie vormt voor velen één van de belangrijkste mijlpalen in het leven. In de praktijk blijkt echter dat weinig gehuwde, geregistreerde of samenwonende partners weten wat zij met elkaar hebben afgesproken en wat de gevolgen hiervan zijn. Is er sprake van wettelijke gemeenschap van goederen (voor of na 1 januari 2018)? Zijn er huwelijkse- of partnerschapsvoorwaarden opgesteld? En indien er sprake is van samenwonen; is er wel of geen samenlevingscontract opgemaakt? Onvoorziene levensgebeurtenissen zoals scheiding en vroegtijdig overlijden kunnen grootschalige gevolgen hebben voor de financiële positie van één of beide partners. Memo Financiële Planning # Het (nieuw) huwelijksvermogensrecht geeft inzicht in de civiel- en fiscaalrechtelijk gevolgen van dergelijke gebeurtenissen voor samenlevers, gehuwden en geregistreerd partners, waarbij ook de sociale zekerheidsaspecten niet onbelicht blijven. De uitgave belicht wat men kan regelen voor het samenleven of huwelijk en hoe de partner goed verzorgd achter kan blijven na overlijden. Ook wordt aandacht besteed aan de scheiding. Met de wijziging van het huwelijksvermogensrecht per 1 januari 2018 zijn er de nodige zaken veranderd. Zo trouwen partners die geen huwelijksvoorwaarden opstellen niet meer automatisch onder een algehele gemeenschap van goederen, maar onder een beperkte gemeenschap van goederen. In deze titel is de gehele actuele stand van zaken in het huwelijksvermogensrecht verwerkt. Verwijzingen naar relevante wetsartikelen en rechtspraak maken verdere verdieping mogelijk. Steeds meer beroepsgroepen tonen belangstelling voor financiële planning. Daarom is deze uitgave niet alleen interessant voor de financieel planner maar ook voor de accountant, belastingadviseur, estate planner, private banker, echtscheidingsadviseur, hypotheekadviseur en beleggingsadviseur.

Wil je het boek lezen?Memo Financiële Planning in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Theo Hoogwout. Lezen Memo Financiële Planning Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN