Hoofdzaken vennootschapsbelasting

Hoofdzaken vennootschapsbelasting - none | Tiliboo-afrobeat.com

...aken vennootschapsbelasting zet hoofdzaken van de actuele vennootschapsbelasting uiteen ... PDF Hoofdzaken vennootschapsbelasting - Managementboek.nl ... . Ideaal voor studenten fiscaal recht en fiscale economie die de hoofdzaken willen overzien, maar ook voor professionals die zich op dit vlak willen bijspijkeren. Hoofdzaken vennootschapsbelasting (Paperback). Hoofdzaken vennootschapsbelasting 13e druk is een boek van F.J. Elsweier uitgegeven bij Wolters Kluwer... Hoofdzaken vennootschapsbelasting zet hoofdzaken van de actuele vennootschapsbelasti ... Hoofdzaken vennootschapsbelasting — Tilburg University ... ... .. Hoofdzaken vennootschapsbelasting zet hoofdzaken van de actuele vennootschapsbelasting uiteen. Ideaal voor studenten fiscaal recht en fiscale economie die de hoofdzaken willen overzien, maar ook voor professionals die zich op dit vlak willen bijspijkeren. Nederlandse vennootschapsbelasting behandeld. Het is bedoeld als studieboek, p...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Hoofdzaken vennootschapsbelasting.pdf

OMSCHRIJVING

De vennootschapsbelasting is in de loop der jaren fors ingewikkelder geworden. Wil je inzicht krijgen in de actuele hoofdlijnen van de Nederlandse vennootschapsbelasting? Deze titel behandelt alle hoofdzaken, voorzien van wetenschappelijk en praktisch commentaar. De talrijke voorbeelden maken de stof direct toepasbaar. Hoofdzaken vennootschapsbelasting zet hoofdzaken van de actuele vennootschapsbelasting uiteen. Ideaal voor studenten fiscaal recht en fiscale economie die de hoofdzaken willen overzien, maar ook voor professionals die zich op dit vlak willen bijspijkeren. Want niet alleen is de vennootschapsbelasting omvangrijk, ook is de inhoud ervan de laatste jaren aanzienlijk complexer geworden. Deze titel focust zich op hoofdzaken. Specialistische en detailregelingen worden niet of slechts in de kern behandeld. Dit helpt de student om belangrijke zaken te herkennen en onder de knie te krijgen. De auteurs bieden de lezer inzicht in de wezenlijke kenmerken van diverse regelingen en nodigen hen uit tot kritische reflectie. Ze slagen erin een systematische en eenvoudige verkenning van de Nederlandse vennootschapsbelasting te schetsen. Geheel voorzien van wetenschappelijk én praktisch commentaar. De titel is bijgewerkt tot 15 juni 2019. Tal van actuele fiscale ontwikkelingen hebben hun weg erin gevonden. Te denken valt aan: # De jurisprudentie over de onzakelijke lening # Renteaftrekbeperkingen # Deelnemingsvrijstelling # Verliesverrekening # De Wet spoedreparatie fiscale eenheid # De implementatie van de Europese Antibelastingontwijkingsrichtlijnen. Tot slot zijn er veel nieuwe voorbeelden opgenomen om bepaalde leerstukken extra duidelijk uit te leggen.

Wil je het boek lezen?Hoofdzaken vennootschapsbelasting in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Hoofdzaken vennootschapsbelasting Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN