Hét Handboek voor Zelfmaken

Hét Handboek voor Zelfmaken - Knip Mode | Tiliboo-afrobeat.com

...ndboek voor Zelfmaken is onmisbaar voor iedereen die met stoffen werkt ... Studystore | Hét handboek voor zelfmaakmode, Smit, A ... ... . Of je nu kleding maakt of andere accessoires. Een duidelijk en overzichtelijk naslagwerk, dat je in alle technieken begeleidt, van eenvoudig tot complex. Ideaal voor zowel beginners, als gevorderden. Hét handboek voor zelfmaakmode van Knipmode is het meest complete naslagwerk voor alle naaitechnieken. Op heldere wijze, met stap-voor-stap-uitleg en bijbehorende werktekeningen, behandelt dit boek alle kneepjes, weetjes en technieken. Hét Handboek voor Zelfmaken (Losbladig). Hét Handboek voor Zelfmak ... Hét Handboek voor Zelfmaken :) (met afbeeldingen) | Boeken ... ... . Hét Handboek voor Zelfmaken (Losbladig). Hét Handboek voor Zelfmaken is onmisbaar voor iedereen die met stoffen werkt. Of je nu kleding maakt of andere... Hét Handboek voor Zelfmaken bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Hét h...

INFORMATIE

AUTEUR
Knip Mode
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hét Handboek voor Zelfmaken.pdf

OMSCHRIJVING

Hét Handboek voor Zelfmaken is onmisbaar voor iedereen die met stoffen werkt. Of je nu kleding maakt of andere accessoires. Een duidelijk en overzichtelijk naslagwerk, dat je in alle technieken begeleidt, van eenvoudig tot complex. Ideaal voor zowel beginners, als gevorderden. Hét Handboek voor Zelfmaken is een luxe nieuwe uitvoering, voorzien van een extra hoofdstuk ('Patronen aanpassen') en 80 nieuwe illustraties.Dit boek telt maar liefst 310 pagina's en zit in een praktisch omslag, waar gemakkelijk eigen aantekeningen aan toegevoegd kunnen worden.

Wil je het boek lezen?Hét Handboek voor Zelfmaken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Knip Mode. Lezen Hét Handboek voor Zelfmaken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN