Wetenschap van de ziel

Wetenschap van de ziel - Sarasvati | Tiliboo-afrobeat.com

...men van deze heilige wetenschap worden ontsluierd door openbaring van alle ijle elementen van de ziel, hun karakteristieken, onderlinge verschillen, lokaties en subtiele functies ... In wetenschap van de ziel - PDF ... . Tenslotte geeft een beschrijving van de opperste vormen van onthechting en bevrijding aan hoe de ware gelukzaligheid en vrede, die verborgen is in het hart van ieder mens, verworven kan worden door het kennen ... Ook voor de wetenschap blijft dit onderwerp erg fascinerend - en nu is het dus zo dat een aantal onderzoekers nieuw bewijs over het bestaan van een ziel heeft ontdekt. Ze hebben namelijk ontdekt dat de ziel niet doodgaat, oftewel eindigt. De ziel maakt een terugreis naar waar het vandaan kwam, het alles, het universum. In wetenschap van de zi ... Hoe herwin je "de ziel van de wetenschap"? Academisch ... ... . Ze hebben namelijk ontdekt dat de ziel niet doodgaat, oftewel eindigt. De ziel maakt een terugreis naar waar het vandaan kwam, het alles, het universum. In wetenschap van de ziel 1e druk is een boek van Ton Jorna uitgegeven bij Eburon Uitgeveri...

INFORMATIE

AUTEUR
Sarasvati
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Wetenschap van de ziel.pdf

OMSCHRIJVING

Veel wijsheid uit heilige boeken over yoga, de weg tot zelfverwerkelijking, staat ons reeds ter beschikking. Een volgende stap is een beschrijving van het met yoga beoogde stadium van gegrondvest zijn in het meest innerlijke zelf; de toestand van volledig bewustzijn, kennis en gelukzaligheid. Over de tocht naar dit meest innerlijke zelf gaat dit boek van Swami Yogeshvarananda Sarasvati. Hij heeft zelf tientallen jaren het koninklijk pad van de yoga bewandeld, om tenslotte een innerlijke aanschouwing van de individuele en collectieve ziel deelachtig te worden. Alvorens tot de ziel door te dringen worden uitvoerige beschrijvingen gewijd aan de drie 'omhullingen': het fysieke, het astrale en het causale lichaam. Van deze lichamen worden diverse onderdelen, functies en relaties in een heel bijzonder daglicht gesteld. Belicht worden o.a. zintuigen, zenuwstelsel, intellect, egoprincipe, chakra's, processen van gewaarwording en handeling, relaties met kosmische elementen. Bovendien wordt ingegaan op atma vyana, een praktische uiteenzetting van een oude methode tot visualisatie van de ziel. De geheimen van deze heilige wetenschap worden ontsluierd door openbaring van alle ijle elementen van de ziel, hun karakteristieken, onderlinge verschillen, lokaties en subtiele functies. Tenslotte geeft een beschrijving van de opperste vormen van onthechting en bevrijding aan hoe de ware gelukzaligheid en vrede, die verborgen is in het hart van ieder mens, verworven kan worden door het kennen van de ziel.

Wil je het boek lezen?Wetenschap van de ziel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sarasvati. Lezen Wetenschap van de ziel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN