Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VOL-VCA

Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VOL-VCA - A.J. Verduijn | Tiliboo-afrobeat.com

...n diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA) laat u zien dat u basiskennis hebt over veiligheid, gezondheid en milieu en dat u deze kennis kunt toepassen in het belang van uzelf en de mensen aan wie u leidinggeeft ... Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA) ... . VCA-diploma's (Basisveiligheid VCA, Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA, risicovolle taken, enz.) zijn persoonlijke eigendom. De werkgever heeft niet het recht om deze in te houden als de werknemer van job verandert, ook al heeft hij de opleiding betaald. Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA) Het VOL VCA examen (ook bekend als VCA 2 of VCA VOL) omvat 70 vragen en je hebt hiervoor maximaal 75 minuten de tijd voor. Onderaan de pagina zie je welke onderwerpen in het ex ... VOL-VCA - VCA vol | G4S Veiligheidstrainingen ... . Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA) Het VOL VCA examen (ook bekend als VCA 2 of VCA VOL) omvat 70 vragen en je hebt hiervoor maximaal 75 minuten de tijd voor. Onderaan de pagina zie je welke onderwerpen in het examen aan de orde komen. Het doel van de cursus Veiligheid voor operationeel leidinggevenden VCA is om medewerkers inzicht te geven over veilig werken. Een tw...

INFORMATIE

AUTEUR
A.J. Verduijn
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VOL-VCA.pdf

OMSCHRIJVING

Cursus voor het behalen van het VOL-VCA diploma.Dit boek dient als zelfstudiemethode voor het examen Veiligheid Voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA). Dit VCA-examen is speciaal bedoeld voor leidinggevenden en ZZP'ers. Deze vierde druk is aangepast aan de nieuwe eindtermen van het SSVV met veel oefenvragen. In totaal zijn er meer dan 300 oefenvragen in deze cursus opgenomen. Uniek is het gebruik van video-links. Door de afgedrukte QR-codes te scannen wordt u doorgelinkt naar bijpassend videomateriaal.In acht hoofdstukken wordt u stap voor stap door de stof geleid. De volgende onderwerpen komen aan bod:- VCA en wetgeving- Veilig werken en beheersen van incidenten- Werkplek en persoonlijke beschermingsmiddelen- Arbeidsmiddelen- Bijzondere werkomstandigheden- Gevaarlijke stoffen- Elektriciteit en straling- Brand en explosieElk hoofdstuk is overzichtelijk opgebouwd en sluit af met een samenvatting en een zelftoets. Een gedeelte van elke zelftoets bestaat uit examenvragen zodat u direct al oefent met de manier van vragen bij de VCA-examens. Het boek sluit af met een proefexamen van 70 vragen. Wanneer u alle hoofdstukken doorlopen heeft bent u helemaal klaar voor het afleggen van het examen VOL-VCA.

Wil je het boek lezen?Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VOL-VCA in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.J. Verduijn. Lezen Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VOL-VCA Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN