UW STERRENBEELD WEEGSCHAAL

UW STERRENBEELD WEEGSCHAAL - Chandu | Tiliboo-afrobeat.com

...rrenbeeld Weegschaal is het enige onbezielde teken van de zodiak; alle andere tekens vertegenwoordigen mensen of dieren ... Weegschaal - Horoscoop.nl ... . Veel moderne astrologen zien dit teken als het meest gewenste zodiakale type omdat het de zenit van het jaar vertegenwoordigt, het hoogtepunt van de seizoenen, wanneer de oogst van al het harde werk van de lente wordt binnengehaald. Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman en Vissen. Met het overzicht hiernaast kunt u het sterrenbeeld opzoeken wat voor u geldt. Hiermee kunt u tevens uw horoscoop lez ... Uw sterrenbeeld is Weegschaal | BoekenPlatform.nl ... . Met het overzicht hiernaast kunt u het sterrenbeeld opzoeken wat voor u geldt. Hiermee kunt u tevens uw horoscoop lezen in diverse tijdschriften en websites. De geboortehoroscoop is een van de bekendere onderwerpen uit de astrologie. UW STERRENBEELD WEEGSCHAAL (Paperback). Op scherpzinnige wijze analyseerde Chandu de eigenschappen die passen bij elk sterrenbeeld. Frappant en boeiend... Uw horoscoop in...

INFORMATIE

AUTEUR
Chandu
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
UW STERRENBEELD WEEGSCHAAL.pdf

OMSCHRIJVING

Op scherpzinnige wijze analyseerde Chandu de eigenschappen die passen bij elk sterrenbeeld. Frappant en boeiend zijn de karakterbeelden die hij van elk type schetst. In overeenstemming met zijn uitgangspunt dat elk mens een zekere mate van succes en geluk kan bereiken geeft Chandu adviezen en aanwijzingen om talenten te versterken en negatieve eigenschappen te leren doorgronden en beheersen. Alle aspecten komen aan bod: uw beroepsleven, privé- en liefdesleven, sociale omgang, vrijetijdsbesteding en gezondheid.Het boekje sluit af met een zelfhypnose-oefening en een uitleg over de berekening van uw ascendant.

Wil je het boek lezen?UW STERRENBEELD WEEGSCHAAL in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Chandu. Lezen UW STERRENBEELD WEEGSCHAAL Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN