Quintessens - Chirurgie

Quintessens - Chirurgie - H J Bonjer | Tiliboo-afrobeat.com

...sens - Chirurgie (Paperback). Het leerboek Chirurgie biedt de student geneeskunde inzicht in het medisch denken en handelen van diverse chirurgen ... Nakladatelství - Quintessenz ... ... Quintessens - Chirurgie (Paperback). Het leerboek Chirurgie biedt de student geneeskunde inzicht in het medisch denken en handelen van diverse chirurgen... Quintessens - Chirurgie. H J Bonjer. Het leerboek Chirurgie biedt de student geneeskunde inzicht in het medisch denken en handelen van diverse chirurgen in academische en algemene ziekenhuizen in Nederland aan de hand van 68 casussen rondom chirurgische overwegingen voor of tijdens hun operaties. 9789031336036 Quintessens - Chirurgie koop je vanaf 16.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veili ... Top Honderd | Quintessens - Chirurgie - H J Bonjer ... . 9789031336036 Quintessens - Chirurgie koop je vanaf 16.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veili...

INFORMATIE

AUTEUR
H J Bonjer
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Quintessens - Chirurgie.pdf

OMSCHRIJVING

Het leerboek Chirurgie biedt de student geneeskunde inzicht in het medisch denken en handelen van diverse chirurgen in academische en algemene ziekenhuizen in Nederland aan de hand van 68 casussen rondom chirurgische overwegingen voor of tijdens hun operaties. De redactie van Chirurgie bestaat uit heelkundigen met ieder een specifiek chirurgisch aandachtsgebied. De gedrevenheid om de chirurgie op een patiëntgerichte wijze te onderwijzen, is de bindende factor van de redactie. De auteurs beschouwen de patiënt, met diens eigen verhaal en observaties, samen met de vakkennis van de chirurg als de grondslag van het chirurgisch denken en handelen.De lezer wordt met deze probleemgerichte benadering vertrouwd gemaakt en bij elke casus langs probleemlijsten en de differentiële en aanvullende diagnose naar de uiteindelijke chirurgische behandeling geleid. Het boek is primair voor het medisch curriculum bedoeld.

Wil je het boek lezen?Quintessens - Chirurgie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H J Bonjer. Lezen Quintessens - Chirurgie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN