Quintessens - Cardiologie

Quintessens - Cardiologie - none | Tiliboo-afrobeat.com

...sens - Cardiologie (Hardcover). Het hart en de bloedvaten zijn de belangrijkste oorzaak van mortaliteit en morbiditeit in de westerse wereld ... Boek: Cardiologie - Geschreven door E.E. van der Wall ... .... Het hart en de bloedvaten zijn de belangrijkste oorzaak van mortaliteit en morbiditeit in de westerse wereld. Wereldwijd worden dagelijks echter ook duizenden mensenlevens gered door bijvoorbeeld een katheterinterventie of chirurgische ingreep. Dit maakt de cardiovasculaire geneeskunde tot een veelomvattend specialisme, waarin de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Deze tweede druk van het ... Quintessens - Cardiologie van Bohn Stafleu van Loghum kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Hardcover, ... bol.com | Cardiologie | 9789031334766 | Boeken ... . Deze tweede druk van het ... Quintessens - Cardiologie van Bohn Stafleu van Loghum kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Hardcover, ISBN 9789031348299. Cardiologie is het resultaat van een volledige herziening van het in 1995 verschenen Leerboek cardiologie. De hoofdstukken b...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Quintessens - Cardiologie.pdf

OMSCHRIJVING

Het hart en de bloedvaten zijn de belangrijkste oorzaak van mortaliteit en morbiditeit in de westerse wereld. Wereldwijd worden dagelijks echter ook duizenden mensenlevens gered door bijvoorbeeld een katheterinterventie of chirurgische ingreep. Dit maakt de cardiovasculaire geneeskunde tot een veelomvattend specialisme, waarin de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Deze tweede druk van het standaardwerk Cardiologie is daarom geheel herzien en aangepast aan de actuele stand van zaken binnen het specialisme. In Cardiologie geven deskundigen van diverse academische centra en algemene ziekenhuizen in België en Nederland een volledig overzicht van de dagelijkse praktijk van de cardioloog. Het leerboek omvat negen delen. Na een algemene introductie komen achtereenvolgens aan bod: Diagnostisch onderzoek, Coronaire sclerose, Hartfalen, Elektrofysiologie, ritmestoornissen en pacing, Kleplijden en cardiomyopathieën, Aangeboren hartafwijkingen, pericardziekten en tumoren en Hartziekten onder bijzondere omstandigheden. Het boek besluit met een deel over toekomstige ontwikkelingen.De belangrijkste algemene wijzigingen ten opzichte van de vorige druk betreffen een deels gewijzigde redactie, een overzichtelijke indeling in delen, een toename van het aantal hoofdstukken en een uitbreiding van het aantal auteurs (zowel aan Nederlandse als Vlaamse zijde). Meer dan voorheen is aandacht besteed aan epidemiologie, anatomische ontwikkelingen, genetica, fysiologie, lichamelijk onderzoek, nieuwe beeldvormende technieken, farmacotherapie, interventiecardiologie, moderne behandeling van hartfalen en ritmestoornissen, aangeboren hartafwijkingen en stamceltherapie. Voor wie?Cardiologie is primair bedoeld voor studenten geneeskunde en arts-assistenten en vormt daarnaast een waardevol naslagwerk voor iedere cardioloog, internist en huisarts.

Wil je het boek lezen?Quintessens - Cardiologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Quintessens - Cardiologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN