Producttekenen en -documenteren

Producttekenen en -documenteren - Arnoud Breedveld | Tiliboo-afrobeat.com

...ducttekenen en -ontwerpen van 3D naar 2D, inclusief cd-rom van A ... PORTRETSCHILDEREN (AQUAREL) - Marianne van Boxtel ... . Breedveld (boek, paperback, ISBN 9789039523889). Omdat lesgeven op de hogeschool er nu niet inzit, ging ze - zoals zo velen - online. Femke: 'Ik geef dit kwartaal les in producttekenen. Normaal doe ik dat in het lokaal waar de studenten werken aan opdrachten. Ik loop rond, geef feedback en doe de technieken voor. Je kunt je voorstellen dat dat via internet wel wat voeten in aarde heeft.' Opdrachten voor Tekenen en Beeldende Vorming in het voortgeze ... Boeken - Boekenbestellen.nl ... .' Opdrachten voor Tekenen en Beeldende Vorming in het voortgezet onderwijs: opdrachten met uitleg, tutorials, instructiefilmpjes. 29 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met solidworks! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkel...

INFORMATIE

AUTEUR
Arnoud Breedveld
DIMENSIE
3,8 MB
BESTANDSNAAM
Producttekenen en -documenteren.pdf

OMSCHRIJVING

"Producttekenen en -documenteren 5e druk is een boek van Arnoud Breedveld uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam. ISBN 9789058754196 Met de komst van 3D-CAD-systemen in de productontwikkeling is ook het vak van de technische tekenaar veranderd. De technisch tekenaar maakt tegenwoordig behalve de 2D technische tekening ook steeds vaker in een vroeg stadium 3D modellen (solid models). De technische tekening wordt nu immers van het 3D-model afgeleid en niet vanuit een blanco tekenvel of -bestand opgezet. Producttekenen en -documenteren "" van 3D naar 2D behandelt het technisch tekenen vanuit dat perspectief. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt uitgelegd welke keuzes gemaakt moeten worden bij het maken van een tekening vanuit een 3D-model en welke specifieke problemen zich daarbij voordoen."

Wil je het boek lezen?Producttekenen en -documenteren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arnoud Breedveld. Lezen Producttekenen en -documenteren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN