Black Belt

Black Belt - Hans Crampe | Tiliboo-afrobeat.com

...ngsdagen. De trainingsdagen van de Black Belt in Lean opleiding starten om 09 ... Black Belt Design for Six Sigma - Holland Innovative ... .00 uur en duren tot ongeveer 17.00 uur. Trainingsprogramma. In deze training staan verschillende real-life cases en oefeningen centraal en zullen de trainers hun brede ervaring in Lean met je delen. De Black Belt opleiding gaat dieper in op de statistiek dan de Green Belt en daarom is de Black Belt meer thuis in het statisch deel van Lean Six Sigma. Een Black Belt werkt met het statistieken computerprogramma Minitab. Black ... Belts | Waist & Leather Belts for Women | ASOS ... . Een Black Belt werkt met het statistieken computerprogramma Minitab. Black Belts sturen de Green Belts aan. De Green Belt training duurt 6 dagen, de Black Belt training duurt 10 dagen. De Black Belt opleiding is bedoeld om 'fulltime' verbeterprojectleiders op te leiden, en potentiële Master Black Belts. Doorgaans voeren zij fulltime verbeterprojecten uit (inclusief diverse Lean projecten). Praktisch betekent dit minimaal 3 dagen per week werk...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Crampe
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Black Belt.pdf

OMSCHRIJVING

Black Belt 1e druk is een boek van Hans Crampe uitgegeven bij Politeia. ISBN 9782509028600 Stapels boeken zijn er al geschreven over Lean-management, maar de vertaling naar de praktijk blijft moeilijk. Ook in de gezondheids- en welzijnssector heerst heel wat spraakverwarring. In dit boek vind je een algemeen overzicht van wat Lean nu precies inhoudt, in een heldere taal en verrijkt met veel voorbeelden uit de zorg- en welzijnssector. Nadat je bent ingeleid in de wereld van de verspillingen reiken we je concrete tools en technieken aan om te starten met Lean-management. Je leert ook de bril van je klanten op te zetten: hoe kijken zij naar jouw organisatie?Een Lean-project betekent vaak dat je medewerkers moeten veranderen, en dat is niet steeds eenvoudig. Ook daarvoor vind je in dit boek een handig referentiekader. Hoe krijg je werkelijk iedereen mee? Hoe haal je het beste uit elke medewerker? Niet door iedereen op dezelfde manier te benaderen, maar door te vertrekken vanuit het DISC-profiel van jezelf en dat van je medewerkers. Dat wordt in dit boek geduid aan de hand van een verhaal. Je kunt ook je eigen DISC-profiel en dat van je team bepalen met de ingevoegde test.Tot slot besteden we aandacht aan mogelijke valkuilen bij het opstarten van een Lean-project. Daarmee vormt dit boek het ideale houvast om meteen aan de slag te gaan met Lean-management in je organisatie. De inhoud van dit boek is afgestemd op de 'International Independent Board for LEAN Certification Book of Knowledge' en dient als basis voor de accreditatie als Black Belt in Health Care.

Wil je het boek lezen?Black Belt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Crampe. Lezen Black Belt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN