Bijbelverklaring Thomas Scott

Bijbelverklaring Thomas Scott - Thomas Scott | Tiliboo-afrobeat.com

...rklaring Thomas Scott, van Thomas Scott. Artikelnummer: 9789065394194 ... Beknopte Bijbelverklaring van Thomas Scott vertaald ... . Bestel met gratis verzending vanaf 20 euro Bijbelverklaring Thomas Scott Thomas Scott. Thomas Scott leefde van 1747 tot 1821 in het oosten van Engeland. Hij was priester in de Anglicaanse kerk en grondlegger van de evangelische zendingsorganisatie Church Mission Society. In de jaren '80 van de 18e eeuw begon hij met het schrijven van zijn 'Commentaar op de hele Bijbel'. Bijbelverklaring Thomas Scott (Hardcover). Thomas Scott leefde van ... Thomas Scott en zijn Bijbelverklaring - Dr. P. de Vries ... ... . Bijbelverklaring Thomas Scott (Hardcover). Thomas Scott leefde van 1747 tot 1821 in het oosten van Engeland. Hij was priester in de Anglicaanse kerk en... De bijbelverklaring is voorzien van een inleiding van dr. P. de Vries. Cor van der Meiden, gepensioneerd huisarts, heeft in tien jaar ti...

INFORMATIE

AUTEUR
Thomas Scott
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Bijbelverklaring Thomas Scott.pdf

OMSCHRIJVING

Thomas Scott leefde van 1747 tot 1821 in het oosten van Engeland. Hij was priester in de Anglicaanse kerk en grondlegger van de evangelische zendingsorganisatie Church Mission Society. In de jaren '80 van de 18e eeuw begon hij met het schrijven van zijn 'Commentaar op de hele Bijbel'. Eerst in 174 wekelijkse edities, die later werden samengevoegd in een vijf- of zesdelige serie, die goed werd ontvangen. In deze Bijbelverklaring staat de complete tekst van de Statenvertaling, aangevuld met een inleiding per bijbelboek, dwarsverwijzingen naar andere bijbelteksten, commentaar op de bijbeltekst en praktische opmerkingen. Cor van der Meiden heeft in tien jaar tijd de Bijbelverklaring van Thomas Scott in het Nederlands vertaald.

Wil je het boek lezen?Bijbelverklaring Thomas Scott in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thomas Scott. Lezen Bijbelverklaring Thomas Scott Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN