Reis Naar De Sterren

Reis Naar De Sterren - Paul Van De Bunt | Tiliboo-afrobeat.com

...r de sterren. Over astronauten, raketten en satellieten ... Recensie: Reis naar de sterren - Juf-Judith.nl ... . Angelique Van Ombergen. Stijn Ilsen. Katinka VanderSande. Alles wat je altijd al wilde weten over ruimtereizen, astronauten en raketten; Op reis naar de sterren met een Warp-drive Mensen zoeken altijd grenzen op en proberen die over te steken. Uitdagingen zijn er immers om te overwinnen. Dat geldt ook voor de ruimte. Kunnen we ook een manier vinden om naar verre planeten, bij andere sterren, te reizen? Welke motoren heb je nodig, die krachtig genoeg zijn? Misschien een Warp-drive? Reis mee naar de sterren Embed Favoriet Afspeellijst. Embed. Kopieer embedcode. Datum 15 januari 2005 (onli ... Op reis naar de sterren met een Warp-drive | Wetenschap ... ... . Embed. Kopieer embedcode. Datum 15 januari 2005 (online tot 18 mei 2033) Leeftijd. 7-8 jaar Kijkwijzer 9 Duur 02:36 min Bekeken 74.158 Vak. Aardrijkskunde; Aarde en heela...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul Van De Bunt
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Reis Naar De Sterren.pdf

OMSCHRIJVING

Tweesterrenchef Paul van de Bunt (Restaurant De Leuf Ubachsberg L.) is met zijn vrouw op bezoek geweest bij alle 54 driesterrenchefs van Europa. Ze mochten er in de keuken kijken, proeven van de specialiteiten van het huis en hadden een ontspannen babbel met de chef.Een greep uit de velen namen:Hester Blumenthal, Ferran Adria, Jonnie Boer, Sergio Herman, Paul Bocuse. Hun ervaringen gaan vergezeld van nieuwe culinaire aspiraties, die na elk bezoek resulteren in een bijzonder nieuw gerecht. Dit alles is bijeen gebracht in een schitterende vormgeving en voorzien van fraai fotomateriaal. Deze nooit eerder geziene culinaire rondreis, een ware tour de force, biedt een unieke kijk op de absolute gastronomische top van Europa.

Wil je het boek lezen?Reis Naar De Sterren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Van De Bunt. Lezen Reis Naar De Sterren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN