Praktische dermatologie

Praktische dermatologie - Onbekend | Tiliboo-afrobeat.com

...che dermatologie maakt zijn titel waar: het is praktisch en handig ... Praktische dermatologie - Acco ... . Kortom: een aanwinst voor de dagelijkse praktijk, met name om snel even iets op te zoeken." Huisarts en Wetenschap, april 2010 "Plezierig is de opbouw van de atlas naar lokalisatie van de aandoening. Praktische dermatologie is een compact en praktisch hulpmiddel voor onder andere huisartsen, verpleeghuisartsen, medisch specialisten (in opleiding), huidtherapeuten, co-assistenten en studenten. Over de auteur Dr. R.I.F. van der Waal is als dermatoloog verbon ... bol.com | Praktische dermatologie | 9789085620075 | R ... ... . Over de auteur Dr. R.I.F. van der Waal is als dermatoloog verbonden aan het St. Antonius Ziekenhuis te Nieuwegein. Praktische dermatologie is een compact en praktisch hulpmiddel voor onder andere huisartsen, verpleeghuisartsen, medisch specialisten (in opleiding), huidtherapeuten, co-assistenten e...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Praktische dermatologie.pdf

OMSCHRIJVING

Gebarsten en ontstoken, of glad gepigmenteerd en gelijkmatig verdeeld? De meeste huidaandoeningen zal een arts snel herkennen. Bij sommige aandoeningen is het echter niet in één oogopslag duidelijk welke huidziekte de patiënt heeft. In deze situatie biedt Praktische dermatologie een leidraad voor het herkennen van verschillende huidaandoeningen. Praktische dermatologie bevat een systematische weergave van 269 huidziekten, ingedeeld naar lokalisatie. Per aandoening staat het ziektebeeld duidelijk en beknopt omschreven, geïllustreerd met een of meerdere klinische foto's. Deze afbeeldingen gaan steeds vergezeld van een beknopte beschrijving van de betreffende aandoening, differentiële diagnose, korte nadere toelichting en therapie. Ten behoeve van een snelle en duidelijke toegankelijkheid zijn in Praktische dermatologie veel interne verwijzingen en een uitgebreide indexering opgenomen.Praktische dermatologie is een compact en praktisch hulpmiddel voor onder andere huisartsen, verpleeghuisartsen, medisch specialisten (in opleiding), huidtherapeuten, co-assistenten en studenten.

Wil je het boek lezen?Praktische dermatologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Praktische dermatologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN