Misschien Wisten Zij Alles Cd

Misschien Wisten Zij Alles Cd - Toon Tellegen | Tiliboo-afrobeat.com

...ien wisten zij alles' van Toon Tellegen is een uniek en grappig boek waarbij vele dieren een rol spelen ... Misschien wisten zij alles 214… - voor €10,26 ... . De Eekhoorn en de Mier zijn twee dikke maatjes en wonen in het zelfde bos, ze eten honing noten , vieren feest , zitten soms helemaal niets te doen en dineren met een vis, oftewel ,ze beleven vele dingen en hebben bijna elke dag wel iets te doen. 1995 - Misschien wisten zij alles. 214 verhalen over de eekhoorn en de andere dieren (incl. cd waarop Toon Tellegen enkele verhalen voorleest) 1996 - Brieven aan niemand anders 1996 - De ontdek ... Toon Tellegen - Wikipedia ... . cd waarop Toon Tellegen enkele verhalen voorleest) 1996 - Brieven aan niemand anders 1996 - De ontdekking van de honing Geschreven bij Misschien wisten zij alles 'Misschien wisten zij alles' van Toon Tellegen is een uniek en grappig boek waarbij vele dieren een rol spe...

INFORMATIE

AUTEUR
Toon Tellegen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Misschien Wisten Zij Alles Cd.pdf

OMSCHRIJVING

Het dikke boek met de dierenverhalen van Toon Tellegen, dat onderhand zo populair is geworden als de Bijbel, is nu uitgebreid met de bundels Brieven aan niemand anders en De verjaardag van alle anderen. Een bonus van maar liefst negenennegentig verhalen! Mance Post vulde haar veelgeprezen verzameling Vignetten voor de wereld van Tellegen aan met nieuwe diersoorten.

Wil je het boek lezen?Misschien Wisten Zij Alles Cd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Toon Tellegen. Lezen Misschien Wisten Zij Alles Cd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN