Hoog sensitieve personen en pyschotherapie

Hoog sensitieve personen en pyschotherapie - Elaine Aron | Tiliboo-afrobeat.com

...nsitieve Personen (HSPs) zijn uiterst intuïtieve en consciëntieuze persoonlijkheden, maar kunnen door hun speciale eigenschap zich ook snel overweldigd voelen in grotere gezelschappen, in een luidruchtige omgeving of door de hectiek op de werkvloer ... Hoog Sensitieve Personen en psychotherapie | Boeken ... ... . Geschreven bij Hoog Sensitieve Personen en psychotherapie. Ik was heel nieuwsgierig naar het boek omdat het onderwerp "hoog sensitiviteit" ruim van toepassing is in mijn praktijk als psychotherapeute. Maar al gauw verloor ik mijn interesse door de eindeloze herhalingen van de schrijfster. Daarmee belette ze zichzelf om haar betoog goed uit te ... Hoog Sensitieve Personen en pyschotherapie | ISBN 9789029573849 direct en eenvoudig te bestellen bij ... HSP kenmerken en symptomen? Wat is een Hoog Sensitief ... ... . Maar al gauw verloor ik mijn interesse door de eindeloze herhalingen van de schrijfster. Daarmee belette ze zichzelf om haar betoog goed uit te ... Hoog Sensitieve Personen en pyschotherapie | ISBN 9789029573849 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Hoog Sensitieve Personen ...

INFORMATIE

AUTEUR
Elaine Aron
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hoog sensitieve personen en pyschotherapie.pdf

OMSCHRIJVING

Hoog Sensitieve Personen (HSP’s) zijn uiterst intuïtieve en consciëntieuze persoonlijkheden, maar kunnen door hun speciale eigenschap zich ook snel overweldigd voelen in grotere gezelschappen, in een luidruchtige omgeving of door de hectiek op de werkvloer. Omdat ze zich daardoor kwetsbaar voelen, zoeken veel HSP’s hulp in de vorm van een therapie.Elaine Aron schreef Hoog Sensitieve Personen & psychotherapie voor de psychotherapeuten en artsen die hen ondersteunen. In deze gids definieert ze niet alleen het begrip hoog sensitiviteit, maar ze beschrijft ook de beschikbare behandelmethoden. Daarmee is dit boek tegelijk zeer informatief voor hoog sensitieve mensen die willen weten wat voor baat ze kunnen hebben bij een op hun problemen toegesneden therapie.

Wil je het boek lezen?Hoog sensitieve personen en pyschotherapie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elaine Aron. Lezen Hoog sensitieve personen en pyschotherapie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN