Het arcadisch moment

Het arcadisch moment - Bert Overbeek | Tiliboo-afrobeat.com

...isch moment (Paperback). `Het Moment vertelt het verhaal van Luna Spolt ... arcadisch - (idyllisch) - etymologiebank.nl ... . Hij trekt volle zalen met zijn verhandeling over wetenschap. In zijn... 'Het arcadisch moment' door Bert Overbeek - Onze prijs: €23,04 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. Bestel Het arcadisch moment van Bert Overbeek. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd `Het Moment vertelt het verhaal van Luna Spolt. Hij trekt volle zalen met zijn verhandeling over wetenschap. In zijn ... Het arcadisch moment , Bert Overbeek | ISBN: 9789462549401 ... . Hij trekt volle zalen met zijn verhandeling over wetenschap. In zijn wetenschapsshows is hij kritisch over godsdienst. Dit leidt ertoe dat hij dood wordt geschoten door een religieuze fundamentalist. Na het schot gaat zijn bewustzijn verder; iets dat hij verklaart vanuit de breinwetenschap: hij gaat er vanuit dat zijn brein stervend is. A...

INFORMATIE

AUTEUR
Bert Overbeek
DIMENSIE
9,7 MB
BESTANDSNAAM
Het arcadisch moment.pdf

OMSCHRIJVING

`Het Moment vertelt het verhaal van Luna Spolt. Hij trekt volle zalen met zijn verhandeling over wetenschap. In zijn wetenschapsshows is hij kritisch over godsdienst. Dit leidt ertoe dat hij dood wordt geschoten door een religieuze fundamentalist. Na het schot gaat zijn bewustzijn verder; iets dat hij verklaart vanuit de breinwetenschap: hij gaat er vanuit dat zijn brein stervend is. Alles wat hij meemaakt is een gril van zijn `dovende brein . Hij wordt weggezogen met een enorme snelheid van de aarde, recht door het universum en er gebeuren dingen die op aarde niet kunnen. Zo is hij op twee plaatsen tegelijk en hoort hij vogels een symfonie van Brahms fluiten. Hij ontmoet zijn voorvaderen, en via de kamer van het jaar 2100 bezoekt hij zijn begrafenis. Die kamer bevat technische foefjes uit dat jaar. Een robot bedient hem, en hij ziet op beeldschermen zijn eigen begrafenis, die hij even later ook werkelijk zal bezoeken. Dit alles houdt hij voor fantasieën van zijn stervende brein. Maar als de ervaring maar doorgaat en doorgaat, gaat dat er steeds minder toe doen.

Wil je het boek lezen?Het arcadisch moment in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bert Overbeek. Lezen Het arcadisch moment Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN