De ziekte van parkinson

De ziekte van parkinson - Wiebe Braam | Tiliboo-afrobeat.com

...kte van Parkinson is een degeneratieve ziekte in het centraal zenuwstelsel waarbij zenuwcellen langzaam afsterven ("degenereren") ... Ziekte van Parkinson | Erfelijkheid.nl ... . Dit leidt in eerste plaats tot stoornissen in de beweging: parkinson wordt daarom als bewegingsstoornis beschouwd. Wat veel mensen niet weten, is dat de gedragsstoornissen als gevolg van Parkinson minstens even groot zijn als de lichamelijke gevolgen. In Nederland leven 50.000 mensen met de ziekte van Parkinson. Over de hele wereld zijn dat er maar liefst 10.000.000. Parkinson is een enorm ingewikke ... Ziekte van Parkinson en levensverwachting - Parkinson ... ... .000 mensen met de ziekte van Parkinson. Over de hele wereld zijn dat er maar liefst 10.000.000. Parkinson is een enorm ingewikkelde ziekte die ontstaat in de hersenen, maar de manier waarop de ziekte zich uit is voor geen mens hetzelfde. Bekijk hier de meest voorkomende symptomen van Parkinson: Parkinson is een gecompliceerde ziekte die zich uit in talrijke symptomen. Lees verder >> Bij de ziekte van Parkinson ontstaat in de hersenen een tekort aan de neurotransmitter dopamine. Cellen die dopamine produceren, sterven langzaam af. D...

INFORMATIE

AUTEUR
Wiebe Braam
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De ziekte van parkinson.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek geeft op heldere en overzichtelijke wijze informatie over de ziekteverschijnselen en de behandeling van parkinson. Ook is er veel aandacht voor de omgang met de ziekte. Daarmee is het bruikbaar voor patiënt én omgeving.

Wil je het boek lezen?De ziekte van parkinson in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wiebe Braam. Lezen De ziekte van parkinson Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN