De Tao Van De Vrouw

De Tao Van De Vrouw - Maitreyi D. Piontek | Tiliboo-afrobeat.com

...an De Vrouw is een fantastisch boek dat ik zo lang zal koesteren tot ik er helemaal van doordrongen ben ... Tao van de seksualiteit | DifferentTouch-DifferentMind ... . Het verhuisde al ettelijke malen mee van mijn nachtkastje naar de woonkamer en dan weer terug. Op alle tips en oefeningen voel ik degelijk hoe ze mijn innerlijke huishouding deugd doen. De weg van vol-ledig vrouw zijn Voor vrouwen die (willen) leven vanuit hun hele vrouwelijkheid. De weg (de dao of tao) van volledig-vrouw-zijn loopt via krachten die ieder van ons in zichzelf kan aanspreken: sensuele aanwezigheid, kalmte en zachtheid belichamen, standvastigheid, geaarde vitaliteit. Na haar bestseller De tao van de vrouw wijdt de in Zwitserland werkende seksuologe Maitreyi Piontek z ... Vind tao van de vrouw op Marktplaats - juni 2020 ... . Na haar bestseller De tao van de vrouw wijdt de in Zwitserland werkende seksuologe Maitreyi Piontek zich nu geheel aan het zoeken naar nieuwe dimensies van vrouwelijke seksualiteit. De tao van de vrouwelijke seksualiteit steunt op nieuwe ervaringen en inzichten die ze opdeed in haar eigen therapeutische praktijk. D...

INFORMATIE

AUTEUR
Maitreyi D. Piontek
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De Tao Van De Vrouw.pdf

OMSCHRIJVING

Seksuologe Maitreyi Piontek combineert in 'De tao van de vrouw' energiewerk met zelfgenezing en seksualiteit. Mantak Chia schreef over dit boek: ‘Vrouwen moeten niet zijn zoals mannen, en dat ook niet willen. Hun taak is het om de werkelijke aard van de vrouw te ontdekken. Daar gaat dit boek over: jezelf als vrouw leren kennen.’ In deze zesde druk zijn alle tekeningen vervangen door nieuwe.

Wil je het boek lezen?De Tao Van De Vrouw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maitreyi D. Piontek. Lezen De Tao Van De Vrouw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN