Communicatie

Communicatie - Henny Bos | Tiliboo-afrobeat.com

...icatie is een activiteit waarbij levende wezens betekenissen uitwisselen door op elkaars signalen te reageren ... Communicatie | SRM Opleidingen en trainingen ... . Het Latijnse woord communicare slaat terug op "iets gemeenschappelijk maken". Deze pagina behandelt de interactie tussen mensen, maar er bestaat ook diercommunicatie en plantencommunicatie.Communicatie is behalve een sociale activiteit, ook het resultaat van het contact: de ... communicatie Een woordenboek geeft het volgende antwoord op de vraag wat communicatie is: 'Uitwisseling van informatie en alle processen van overdracht van nieuws of informatie.' Met communicatie wordt de omgang van mensen met elkaar bedoeld. Het begrip is afgeleid van het Latijnse wo ... Communicatie - Wikipedia ... .' Met communicatie wordt de omgang van mensen met elkaar bedoeld. Het begrip is afgeleid van het Latijnse woord communis (gemeenschappelijk). Communicatie is het doorgeven van informatie. Een zender stuurt informat...

INFORMATIE

AUTEUR
Henny Bos
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Communicatie.pdf

OMSCHRIJVING

Alles wat u moet weten over uw communicatie in een notendop. Henny Bos gaf enkele jaren communicatietraingen op HBO-niveau bij het DOC in Doetinchem, waar hij free-lance als trainer en consultant werkte. Henny werd zelf getraind door o.a. Bart van Luijk van DOOR. Tijdens zijn werk als manager volgde Henny vele communicatiecursussen en –trainingen o.a. train de trainer en conflictbeheersing, etc. Henny heeft zich verder verdiept in communicatie en er een studie van gemaakt, dit boek is de weerslag van die studie en zijn levenservaring. Veel lees- en leerplezier!

Wil je het boek lezen?Communicatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henny Bos. Lezen Communicatie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN